La Vanguardia - Què Fem

Un oasi d’oci i creativita­t al Baix Empordà

LA SANTA OBRE LES PORTES A SANTA CRISTINA D’ARO PER CELEBRAR L’ESTIU EN UN BOSC ENCANTAT

-

Torna La Santa, un oasi de creació, oci i gastronomi­a al cor de la Costa Brava. Del 20 de juliol al 26 d’agost, Santa Cristina d’Aro celebra l’estiu amb moda, art, música, artesania, tendències, gastronomi­a, activitats infantils i molt més.

La Santa aposta en aquesta nova edició per crear un espai inspirat en la filosofia dels basars asiàtics, amb propostes que us transporta­ran a llocs de somni sense sortir del Santa Cristina Horse Club, un espai ple de natura i decorat com un bosc encantat. Un espai familiar i festiu

La Santa és una excusa excel·lent per passejar sota la càlida llum del capvespre, descobrir racons i gaudir de la gastronomi­a i de les desenes d’activitats que s’hi pro- posen, amb tallers i actuacions musicals, copes i sessions de DJ fins a la matinada.

A Santa Cristina d’Aro hi trobareu creativita­t i talent local, amb presència tant de firmes destacades com de dissenyado­rs emergents. També hi haurà la millor gastronomi­a, un dels senyals d’identitat de La Santa des del seu naixement fa un any, amb una aposta pels food corners i els food stalls, amb més de 30 espais a càrrec de restaurant­s consagrats.

I com que la música en directe no pot faltar durant les nits d’estiu, La Santa us inspirarà amb els ritmes de grups tan coneguts com Mazoni, la Fundació Tony Manero i molts d’altres que passaran per l’escenari Village Stage. A més, per al públic familiar, La Santa ha programat cada diumenge, a les 19h, concerts amb bandes com El Pot Petit i Pop per Xics.

I a la nit i fins a la matinada, copes i música, festes temàtiques amb els èxits dels vuitanta i la Cabina Epidor, l’epicentre de la festa nocturna amb el DJ Robert de Palma i les actuacions de Miqui Puig, Adrià Ortega, Txarly Brown, Golfo de Guinea i Lucas Larrahona.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain