La Vanguardia - Què Fem

Un viatge musical per l’univers

REGGAE PER XICS PRESENTA EL SEU NOU TREBALL, BALLANT DAMUNT LA LLUNA, AMB UN CICLE DE CONCERTS

- PILAR MAURELL

Hi ha una música que ha aconseguit colar-se als viatges familiars en cotxe, a les festes d’aniversari i a moltes places i carrers. I que és molt estiuenca. Els components de Reggae per Xics han recuperat els temes populars del cançoner català i els han adaptat amb ritmes jamaicans, per fer-vos ballar durant tot l’estiu amb temes de sempre a ritme de reggae, però també amb les cançons pròpies del seu quart disc ( Buenritmo, 2018). Gira d’estiu

Durant tot l’estiu tindreu l’oportunita­t de coneixe’ls i gaudir del seu reggae fresc i ple de colors. El pròxim 14 de juliol els podreu veure a la Festa Major de Quart (Gironès) i el 20 de juliol, a Valls (Alt Camp). A més, el 21 de juliol participar­an en el Festival Grec en el marc del Grec en Família i l’11 d’agost seran al Festival de Begur, entre moltes altres cites estiuenque­s.

El projecte de Reggae per Xics va néixer fa sis anys de la mà de The Penguins, una banda de deu músics de Sant Feliu de Llobregat. Ja han publicat quatre discos i han fet centenars de concerts on la música, el bon humor i la pedagogia són el centre, a més de la diversió, esclar. En aquests anys, Reggae per Xics s’ha convertit en la banda sonora de referència per al públic familiar gràcies als seus arranjamen­ts de temes del repertori popular català, com s’escolta en el seu últim enregistra­ment.

A més, el seu darrer disc inclou per primer cop cinc temes propis que s’endinsen de ple en l’imaginari infantil, per fer viatjar el públic més enllà de les estrelles. De ruta interestel·lar

Per aquest motiu, l’argument del seu nou espectacle parteix de l’estació espacial Kingston per visitar diversos planetes amb l’ajuda del coet RPX-1. Un viatge interestel·lar ple de música i diversió, on descobrire­u cançons, ritmes i instrument­s. Un espectacle amb deu músics dalt de l’escenari que atrapa els nens i les nenes i que farà ballar tota la família. Us animeu a fer les maletes?

 ??  ?? Reggae per Xics us convida a ballar els ritmes jamaicans adaptant temes tradiciona­ls.
Reggae per Xics us convida a ballar els ritmes jamaicans adaptant temes tradiciona­ls.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain