La Vanguardia - Què Fem

Tapes i pintxos amb essència de Nova York

ELS TRES LOCALS DE LABARRA OFEREIXEN UNA ÀMPLIA CARTA DE PLATS CLÀSSICS I INNOVADORS PER SATISFER TOTS ELS PALADARS

-

Us ve de gust una trobada informal amb amics, al voltant d’una taula amb els millors pintxos i tapes de la ciutat? A LABARRA hi trobareu un molt bon ambient i una gastronomi­a excel·lent a qualsevol hora del dia. A més, ara el grup completa la seva oferta amb un nou local al centre de Barcelona, al carrer Rosselló 231.

LABARRA és el lloc ideal per fer un mos en qualsevol moment del dia, ja sigui un dinar o un sopar de feina o per compartir un àpat amb la família i els amics. La seva gran oferta gastronòmi­ca, de cuina de mercat amb tapes, pintxos bascos i plats per compartir, fan de LABARRA el lloc perfecte. Teniu més de 100 opcions que us seduiran, amb bon producte fresc, elaboracio­ns senzilles però originals i racions generoses. Si en voleu fer un tast on line podeu entrar a la web labarra.cat i consultar la carta completa, amb delicioses receptes que us faran la boca aigua.

I tot plegat en un ambient especial i uns espais decorats amb el més pur estil industrial de Nova York, perquè viatgeu aquest estiu fins a la gran ciutat sense haver d’agafar avions. I també per-

healthies.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain