La Vanguardia - Què Fem

La festa continua

BARCELONA VIURÀ UNA TARDOR PLENA DE CONCERTS IMPERDIBLE­S

- ORIOL RODRÍGUEZ FOTO: STEFANO GIOVANNINI FOTO: CHAD KAMENSHINE

S’acaba l’estiu i per tant s’acaben els festivals de música, però no patiu, perquè la tardor sempre és sinònima d’una interessan­t i atapeïa agenda de concerts, i enguany una mica més. Hem preparat una selecció de les millors propostes que passaran per Barcelona els pròxims mesos perquè comenceu a pensar i decidir els bolos que no us voleu perdre.

MALUMA

Els seus duets amb Shakira el van acabar d’erigir en un dels màxims exponents de la música llatina actual. El colombià Maluma farà aturada al Palau Sant Jordi de Barcelona amb el F.A.M.E. World Tour, gira de presentaci­ó del seu tercer i homònim treball d’estudi. ESTIL: REGGAETON, TRAP, POP. PALAU SANT JORDI. PG. OLÍMPIC, 5-7. ESPANYA (L1, L3). DISSABTE 15 DE SETEMBRE, A LES 21H. PREU: ENTRE 38 I 365€.

Ticketmast­er.es

• BEACH HOUSE

El dream-pop exquisit de Beach House impregnarà l’ambient de la sala Razzmatazz el pròxim 28 de setembre. Després del seu pas per l’última edició del Primavera Sound, Victoria Legrand i Alex Scally presentara­n l’àlbum 7 (2018) en format més íntim. ESTIL: INDIE-ROCK. RAZZMATAZZ. ALMOGÀVERS, 122. MARINA (L1). DIVENDRES 28 DE SETEMBRE, A LES 2OH. PREU: 30€ PREU ÚNIC.

Primaveras­ound.com

• JOSÉ GONZÁLEZ

Concert programat dins de la nova edició del Festival Mil·lenni, José González recalà novament a Barcelona (dijous 4 d’octubre), aquesta vegada acompanyat de

The String Theory, orquestra experiment­al amb què ja va girar, amb un èxit aclaparado­r, el 2011. Una vetllada per descobrir nous matisos del sempre fascinant univers sonor del cantautor suec. ESTIL: INDIE-FOLK. L’AUDITORI. LEPANT, 150. MARINA (L1). DIJOUS 4 D’OCTUBRE, A LES 21H. PREU: ENTRE 26 I 58€.

Festival-millenni.com

• MANOLO GARCÍA

El mes de març passat, tota una institució del nostre pop i rock, Manolo García, re- prenia la seva activitat discogràfi­ca amb la publicació de Geometría del rayo (2018), el seu setè treball en solitari. El 20 d’octubre, el qui va ser cantant d’El Último de la Fila descobrirà el seu nou repertori al Palau Sant Jordi. ESTIL: POP-ROCK, CANÇÓ D’AUTOR. PALAU SANT JORDI. PG. OLÍMPIC, 5-7. ESPANYA (L1, L3). DISSABTE 20 D’OCTUBRE, A LES 21H. PREU: ENTRE 33 I 55€.

Ticketmast­er.es

• TRIBALISTA­S

Tribalista­s és el projecte en què van decidir unir el seu talent tres de les més grans figures de la música brasilera: Marisa Monte, Arnaldo Antunes i Carlinhos Brown. Només han publicat dos discos (tots dos homònims), el 2002 i el 2017, i enguany s’han decidit a sortir per primera vegada de gira. El 28 d’octubre, dins del programa del Festival de Jazz, actuaran a Barcelona. ESTIL: WORLD MUSIC. AUDITORI DEL FÒRUM. PLAÇA DE WILLY BRANDT, 11-14. EL MARESME I FÒRUM (L4). DIUMENGE 24 D’OCTUBRE, A LES 21H. PREU: ENTRE 35 I 68 EUROS.

Entradasde­vanguardia.com

MGMT

Andrew VanWyngard­en i Ben Goldwasser han posat fi a cinc anys de reclusió creativa gràcies a l’aparició de Little Dark Age (2018), nova classe magistral de pop sintetitza­t amb declinacio­ns psicodèliq­ues. MGMT portaran a escena el seu quart llarg en el concert més destacat del Cruïlla de Tardor d’enguany. ESTIL: INDIE-POP. HIVERNACLE DEL POBLE ESPANYOL. AV. FRANCESC FERRER I GUÀRDIA, 13. ESPANYA (L1, L3). DIJOUS 25 D’OCTUBRE, A LES 19H. PREU: 32,50€ PREU ÚNIC.

Cruillabar­celona.com

• CAT POWER

El pròxim 5 d’octubre

Cat Power publicarà el seu nou treball d’estudi, Wanderer (2018), el desè en el seu compte fonogràfic. Barcelona és una de les primeres ciutats en què la nord-americana, gran dama de l’indie-rock, estrenarà en directe la seva nova col·lecció de temes. ESTIL: INDIE-ROCK. RAZZMATAZZ. ALMOGÀVERS, 122. MARINA (L1). DIJOUS 1 DE NOVEMBRE, A LES 2OH. PREU: 28€ ANTICIPADA, 33€ A TAQUILLA. Cruillabar­celona.com

• JOHNNY MARR

Pocs músics han tingut l’impacte i influència de Johnny Marr, figura cabdal en l’indiepop. Icònic guitarrist­a dels bàsics The Smiths, Johnny Marr desvelarà al públic barceloní Call the Comet (2018), molt probableme­nt el seu millor treball en solitari. ESTIL: INDIE-POP. BIKINI. AV. DIAGO- NAL, 547. MARIA CRISTINA (L3). DILLUNS 26 DE NOVEMBRE, A LES 21H. PREU: 28€ PREU ÚNIC.

Ticketmast­er.es

• LOQUILLO

Era l’any 1978 i un jove espigat amb ganes de menjar-se el món formava el seu primer grup, Teddy Loquillo y sus Amigos. Quatre dècades més tard i significat com una de les més rutilants estrelles en la història del rock estatal, José María Sanz Loquillo celebra 40 anys d’actitud de rock-and-roll amb una gira que, com no podia ser d’una altra manera, clausurarà el 14 de novembre a la seva ciutat. ESTIL: ROCK. PALAU SANT JORDI. PG. OLÍMPIC, 5-7. ESPANYA (L1, L3). DIVENDRES 14 DE DESEMBRE, A LES 21H. PREU: ENTRE 38,50 I 49,50€.

Ticketmast­er.es

• JOAN MANUEL SERRAT

De tant en tant paga la pena mirar enrere i reviure els capítols més brillants del recorregut vital. És el que ha fet Joan Manuel Serrat els darrers mesos amb Mediterrán­eo Da Capo, cicle de concerts, amb doble cita a Barcelona el 18 i 19 de desembre, amb què el Noi del Poble-sec està reviscolan­t el que molt probableme­nt és el millor títol en la seva discografi­a: Mediterrán­eo (1971). ESTIL: CANÇÓ D’AUTOR. AUDITORI DEL FÒRUM. PLAÇA DE WILLY BRANDT, 11-14. EL MARESME I FÒRUM (L4). DIMARTS 18 I DIMECRES 19 DE DESEMBRE, A LES 21H. PREU: ENTRE 38,50 I 75€.

Proticketi­ng.com

 ??  ?? Cat Power presentarà el seu nou disc,Wanderer,l’1 de novembre a la sala Razzmatazz.
Cat Power presentarà el seu nou disc,Wanderer,l’1 de novembre a la sala Razzmatazz.
 ??  ?? José González actuarà acompanyat de The String Theory.
José González actuarà acompanyat de The String Theory.
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain