La Vanguardia - Què Fem

+ estrenes

-

LA MONJA

DIR.: CORIN HARDY. GÈNERE: TERROR. INT.: TAISSA FARMIGA, DEMIAN BICHIR, BONNIE AARONS, CHARLOTTE HOPE, INGRID BISU, JONAS BLOQUET. PAÍS: ESTATS UNITS. ANY: 2018. DUR.: 96 MINUTS.

En el moment de tancar aquestes línies encara no ens ha estat possible veure aquest film de terror concebut com una mena de variació d’estil de la saga Expediente Warren de James Wan. El director, Corin Hardy, és ara l’encarregat d’explicar-nos una nova història de possession­s demoníaque­s que comença quan una jove monja de clausura es lleva la vida en una abadia de Romania. Aleshores el Vaticà hi envia a investigar un sacerdot de passat tempestuós i una novícia que està a punt de fer els vots. No cal dir que les experiènci­es que viuen posen en risc la seva vida i també fan trontollar la seva fe. L’estètica de la proposta ens recorda els films de possession­s de sèrie B del terror italià i també els de terror de la productora Hammer en una versió renovada.

I LOVE DOGS

●●●● ●

DIR.: KEN MARINO. GÈNERE: COMÈDIA. INT.: NINA DOBREV, VANESSA HUDGENS, ADAM PALLY, EVA LONGORIA, ROB CORDDRY, TONE BELL. PAÍS: ESTATS UNITS. ANY: 2018. DUR.: 112 MINUTS.

Una comèdia lleugera i tendra, ideal per passar una tarda d’estiu en una sala de cinema amb aire refrigerat. I Love Dogs és una simpàtica història coral que segueix la vida d’uns amos i les seves mascotes per la ciutat de Los Angeles. El to amable, evidentmen­t, està ben lluny dels relats de vides encreuades de Robert Altman. Es tracta més aviat d’un entretenim­ent fresc i sense pretension­s, de factura televisiva, que aconseguei­x, malgrat la irrellevàn­cia del conjunt, alguns moments d’interès.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain