La Vanguardia - Què Fem

Les xifres

-

lució Russa i en els preceptes estètics del constructi­visme. Per últim, la catalana Anna Ill treballa amb elements trobats als carrers d’Alemanya i reflexiona sobre els significat­s que acabem donant als objectes.

Ja a la planta superior de la galeria, Saskia Rodríguez estableix vincles entre la sobreinfor­mació que defineix la nostra era i la reproducci­ó il·limitada en l’art, mentre que la valenciana Esther Navarro atorga un valor plàstic a fotografie­s obtingudes a través de mitjans digitals.

Fixeu-vos bé en les peces de Paula Valdeón, una subtil crítica a la modernitza­ció asèptica de les ciutats i un crit en favor de les empremtes i de la memòria, a partir de material ceràmic de rebuig provinents de l’espai domèstic. També en les del barceloní Oriol Aribau, amb un llenguatge purament minimalist­a, i les de María Dávila, que sorprèn amb cinc olis de grans dimensions que repensen i descon- textualitz­en algunes imatges provinents del cinema. Tanca la mostra el madrileny Jesús Crespo i el seu joc amb el metallengu­atge i la pintura. Al llarg de les seves onze edicions, el certamen ha registrat la participac­ió de més de 1.100 joves artistes –131 enguany, amb una mitjana d’edat de 29 anys–, i molts dels guanyadors han trobat aquí un trampolí per col·laborar amb galeries, tant espanyoles com internacio­nals. Com ells, cal que els flamants guanyadors sàpiguen esprémer al màxim les oportunita­ts.

ART<35 FUNDACIÓ BANC SABADELL 2018

SALA PARÉS. C/ PETRITXOL, 5. BARCELONA. DEL 4 DE SETEMBRE AL 2 D’OCTUBRE. DL., DE 16 A 20H; DE DT. A DS., DE 10.30 A 14H I DE 16 A 20H; DG., D’11.30 A 14H. PREU: GRATUÏT. • Salapares.com

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain