La Vanguardia - Què Fem

+ estrenes

-

LA VIDA A PALOS

Un quart de segle després de la seva darrera actuació teatral, Imanol Arias torna als escenaris. I ho fa per transforma­r-se en l’alter ego de l’escriptor Pedro Atienza i explicar-nos el seu dificultós itinerari com a pare, ple de llargues separacion­s. La vida sovint és molt dura. I, aquí, els pals del flamenc funcionen com a complement biogràfic perfecte. LLOC: TEATRE COLISEUM. DATA: DEL 5 AL 14/10. HORARI: DIJOUS I DIVENDRES,

A LES 20.30H; DISSABTE, A LES 21.30H; DIUMENGE, A LES 18.30H. PREU: 23-41€. 20% DE DTE.

Entradasde­vanguardia.com

BLUES

Sergi Pompermaye­r obre el cicle Terrors

per situar-nos en un context marcat per l’amenaça terrorista. I quan ets una cap de policia com la que interpreta Gemma Brió i t’enfrontes alhora al terrorisme domèstic practicat per membres de la teva família, tot esdevé un blues explosiu. LLOC: SALA BECKETT. DATA: FINS AL 4 DE NOVEMBRE. HORARI: DE DIMECRES A DISSABTE, A LES 20.30H; DIUMENGE, A LES 18.30H. PREU: 10-20€. 20% DE DTE.

Salabecket­t.cat

• ESTAT DECEPCIÓ

Els carrers viuen una nit de conflictes que ha posat la ciutat al llindar de l’estat d’excepció.

I les protagonis­tes de l’obra de Clara Torres ens faran sentir alhora l’estat de decepció que s’origina quan l’idealisme topa de cara amb els pactes que et lliguen de peus i mans. LLOC: SALA FLYHARD. DATA: FINS AL 29 D’OCTUBRE. HORARI: DL., DJ I DV., 21H; DS., 18 I 21H; DG., 19H. PREU: 14€.

Salaflyhar­d.com

• KERRY ELLIS EN CONCERT

Gran notícia! Dilluns, el Paral·lel es transforma en el West End per acollir el primer concert que ofereix a tot l’Estat una veritable gran estrella del musical anglosaxó. Prepareu-vos: la protagonis­ta de We Will Rock You, Oliver!, Wicked (l’obra que la va portar fins a Broadway) i The War of the Worlds vol repassar amb nosaltres la seva gloriosa carrera. LLOC: ONYRIC TEATRE CONDAL. DATA: 8 D’OCTUBRE. HORARI: A LES 20H. PREU:

- 0- 32€. Onyric.cat

 ??  ?? Kerry Ellis ens demostrarà a l’Onyric per què és una divadel musical anglosaxó.
Kerry Ellis ens demostrarà a l’Onyric per què és una divadel musical anglosaxó.
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain