La Vanguardia - Què Fem

Mowgli canta al Poliorama

LA HISTÒRIA MÉS CONEGUDA DE KIPLING, EL LLIBRE DE LA SELVA, ARRIBA A BARCELONA EN UNA NOVA VERSIÓ MUSICAL

- PILAR MAURELL

Després de l’èxit que va tenir al Teatre Sant Vicenç de Sabadell, l’espectacle El llibre de la selva arriba al Poliorama de Barcelona els diumenges del mes d’octubre. Un musical familiar i apte per a tots els públics que explica la clàssica història escrita per Rudyard Kipling a finals del segle

El petit Mowgli tornarà a viure aventures esbojarrad­es a la selva amb el seu gran amic, en Baloo, i també s’haurà d’enfrontar amb el ferotge tigre Shere Kan. Però, com sempre, amb amistat, valentia i enginy els dos companys aconseguir­an vèncer i esquivar tots els perills amb què s’enfronten i la història acabarà prou bé.

Tot plegat, en un espectacle musical dirigit pels joves Carles Campoy i Marc Cañadell, i amb guió de Roc Olivé, guionista i protagonis­ta de Van Gogh, el musical i Johnny, Ping Pong.

A més, amb música del compositor i productor Jor- di Campoy i de la lletrista Eva Mengual, veu de l’estil pop que agrada a tota la família, amb catorze temes divertits creats exclusivam­ent per a aquest espectacle i aptes per a totes les orelles. Uns ritmes que segur que us faran ballar a les cadires en més d’una escena.

L’espectacle del Teatre Poliorama us convida a submergir-vos a la selva que acull en Mowgli i els seus amics, amb catorze actors i un cos de ball de més de vint persones, i un vestuari en el qual cada animal té una personalit­at i una imatge amb un toc humà, per tal de transmetre millor les expression­s i els sentiments en cada moment de l’espectacle. D’aquesta manera, el tigre es torna un general dictador, fent de la selva el seu territori de conquesta, mentre que el divertit Baloo es converteix en un rodamón simpàtic. Un clàssic renovat

Un text clàssic que no passa mai de moda i que es reinventa al Poliorama amb aquesta nova versió dels de Sabadell. Un espectacle per gaudir en família d’una de les històries més conegudes de la literatura universal, durant els quatre diumenges d’aquest mes d’octubre.

 ??  ?? La història de Rudyard Kipling posa en relleu valors com l’amistat i la companyoni­a.
La història de Rudyard Kipling posa en relleu valors com l’amistat i la companyoni­a.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain