La Vanguardia - Què Fem

Els barris continuen estant de festa

CONCERTS, CORREFOCS I ACTES TRADICIONA­LS US ESPEREN DE CIUTAT VELLA A CANYELLES

-

A Barcelona no ens avorrim mai, i més si tenim en compte que aquest cap de setmana tenim set noves festes. A Ciutat Vella, l’entitat Amics de la Rambla organitza activitats amb motiu de les Festes del Roser: decoracion­s d’art floral en edificis de la Rambla, ball amb orquestra, l’acció floral Una flor, un desig, una xocolatada popular i el concert de Jules.

Sants-Montjuïc i les Corts

A Hostafranc­s ja fa dies que estan de festa major, però encara podreu trobar-hi activitats com el Festival de Música Jove, la Fira Medieval i el concert de l’Orquestra Di-Versiones. A més d’uns quants àpats populars: una sardinada al Casinet; un vermut i una arrossada a l’Ateneu Independen­tista, i un sopar de germanor al carrer del Vidriol. A la festa major de les Corts us hi esperen amb 280 propostes: el correfoc unitari, el concert líric de festa major, el Circorts, la ruta de tapes, una guerra de confeti, el castell de focs i molts concerts.

Triplet a Nou Barris

A la plaça Major de Nou Barris se celebra San Froilán, amb una festa tradiciona­l gallega en què no faltaran la música i la gastronomi­a típiques de la zona. També podeu passar per la festa major de Vilapicina i Torre Llobeta, que proposa activitats per als més petits, concerts corals, una festa holy, una bicicletad­a i diverses discomòbil­s. Mentre que a Canyelles la festa major comença demà amb gegants i capgrossos, un festival de flamenc i la Nit de Tapes al Mercat, i s’acabarà el dia 14 amb el correfoc i un gran ball de fi de festa.

I no ens oblidem del barri de Montbau, al districte d’Horta–Guinardó, que a partir del 22 d’octubre acull la tradiciona­l caminada popular per Collserola, concerts, el correfoc i una gran paella popular.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain