La Vanguardia - Què Fem

Una cervesa que somia amb l’espai

LA MORITZ SPACE BEER ÉS UNA CERVESA ELABORADA A LA TERRA QUE TÉ L’OBJECTIU D’ANAR A L’ESPAI EXTERIOR

-

Com sabeu, l’edició actual del Festival Internacio­nal de Cinema Fantàstic de Catalunya, que té lloc a Sitges fins al 14 d’octubre, està dedicada a un dels grans clàssics del cinema: 2001: Una odissea de l’espai, que celebra els cinquanta anys de l’estrena i que és el motiu principal del cartell del festival. Per celebrar aquesta data tan assenyalad­a, Moritz, que és el patrocinad­or oficial del reconegut festival de cinema, ha volgut crear una cervesa tan especial que pugui sortir a l’espai exterior. Viatge a l’espai

Juntament amb l’agència de publicitat Snoop, Moritz ha volgut fer història amb aquesta nova proposta cervesera. Per això ha creat la Moritz Space Beer, una cervesa elaborada a la Terra amb l’objectiu de fer-la viatjar a l’espai, on els astronaute­s també podran gaudir de la refrescant beguda.

A hores d’ara, les mostres d’aquesta iniciativa tan futurista ja s’han enviat a la NASA, a l’Agència Espacial Europea i a l’exastronau­ta Pedro Duque, amb la intenció que coneguin de prop els sabors que caracterit­zen aquesta cervesa de Barcelona. Presència al festival

Per les seves caracterís­tiques, la Moritz Space Beer només es pot consumir a l’espai. Però no us preocupeu: si voleu refrescar-vos amb una bona Moritz mentre veieu el millor cinema fantàstic ac- tual, també podreu fer-ho a Sitges. Perquè, el primer cap de setmana del festival, alguns astronaute­s es passejaran per aquesta localitat costanera i indicaran als visitants on poden gaudir d’una Moritz Original ben fresca.

A més, per acostar el festival de cinema fantàstic a tots els seguidors, també es podran aconseguir invitacion­s per a les diferents sessions programade­s a través de les xarxes socials de Moritz.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain