La Vanguardia - Què Fem

Tradició i modernitat es donen de la mà

MAS VIVENT, A L’ALT EMPORDÀ, OFEREIX UNA EXPERIÈNCI­A DE TURISME RURAL EN UNA MASIA DEL S.XIX

- QUÈFEM

En una de les zones més boniques del Parc Natural de l’Albera, el Mas Vivent ofereix un dels millors allotjamen­ts per descobrir els secrets de l’Alt Empordà. Envoltat de vinyes, oliveres i alzines, proposa als visitants un espai que combina tradició i modernitat, amb luxosos espais per gaudir d’un interessan­t entorn natural amb total comoditat.

En funcioname­nt des del 2015, el mas va fer una aposta decidida per conservar molts dels elements arquitectò­nics de la masia original. La reforma va incloure les vuit habitacion­s de tipus suite que ofereixen avui, àmplies, exteriors i amb una il·luminació exquisida, però no va alterar el seu aspecte tradiciona­l.

De la mateixa manera, el mas està equipat amb un menjador, dues sales d’estar amb xemeneia, terrasses, algunes d’elles pertanyent­s a les ha- bitacions, piscina i un àmplia sala polivalent amb unes vistes magnifique­s a l’Empordà.

Situat a Vilamanisc­le, els paratges de la zona ofereixen una gran diversitat paisatgíst­ica i faunística. D’aquesta manera, gaudir de la naturalesa amb el mas com a base es converteix en una opció magnífica per als dies de tardor. Això, a més, inclou la riquesa vinícola i gastronòmi­ca de l’Empordà.

De fet, les bodegues abunden a la zona, que gaudeix d’una Denominaci­ó d’Origen pròpia. Els vins empordanes­os destaquen per la seva gran qualitat i, en el cas del garnatxa o del moscatell, són cèlebres. La masia, en contacte amb els centres viticultor­s de la zona, posa a disposició del seus hostes rutes i experiènci­es per descobrir aquest patrimoni.

Però si hi ha alguna cosa que fa especial Mas Vivent és sens dubte el seu tracte amb el client. La seva filosofia es basa en un tracte pròxim i de qualitat, amb una preocupaci­ó especial per a què els visitants puguin realitzar les activitats que més els interessin i el mas s’encarregar­à de posar-les a la seva disposició.

Música en directe, showcookin­gs, rutes en bicicleta... En definitiva, un lloc ple de màgia del que és impossible marxar sense ganes de repetir. MAS VIVENT

Raval de la Font, 5. Vilamanisc­le (Girona). Tel.: 606 310 463. Intagram: @hotelmasvi­vent info@masvivent.com Masvivent.com

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain