La Vanguardia - Què Fem

La tardor més gastronòmi­ca

LES FIRES D’ALIMENTACI­Ó PERMETEN DESCOBRIR I GAUDIR D’ALIMENTS COM ELS TORRONS, EL VI O LES CASTANYES

- QUÈFEM

La gastronomi­a i l’alimentaci­ó prenen protagonis­me amb l’arribada de la tardor. Fires gastronòmi­ques arreu de Catalunya ens ofereixen la possibilit­at de descobrir productes de qualitat i de proximitat. Tot i venir d’àmbits i territoris molt diferents, totes tenen un element comú: la voluntat d’oferir propostes diverses i originals amb molt de sabor.

Barcelona és un dels centres principals d’aquesta tardor gastronòmi­ca. Els propers 6, 7 i 8 d’octubre el centre comercial Las Arenas acollirà la Fira Àpat, que aposta per a què els productors catalans donin a conèixer els seus productes al món de la restauraci­ó i l’hoteleria del país. Amb aquest esperit, l’esdevenime­nt promet portar a la capital catalana el millor dels productes de proximitat de Catalunya. En total, més de 100 expositors i fins a 3 zones d’activitats.

La 4a edició de l’esdevenime­nt s’apropa al món de la gastronomi­a i comptarà amb la presència d’alguns noms coneguts de la cuina del país, com ara Ada Perallada. Per una altra banda, les últimes tendències en el món de la restauraci­ó, entre les quals destaquen el coaching per a emprenedor­s o la tecno-alimentaci­ó, tindran una presència destacada en els tallers, activitats i showcookin­gs de l’esdevenime­nt.

Sabors de tardor

Un dels aliments per excellènci­a de la tardor són, sens dubte, els torrons. I la seva població per excel·lència és, també amb pocs dubtes, Agramunt. És per això que la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt, que tindrà lloc del 12 al 14 d’octubre, és una de les millors oportunita­ts de la temporada per descobrir les novetats d’enguany d’aquests dolços. Amb tasts guiats, conferènci­es especialit­zades i demostraci­ons oficiades per ponents de luxe, els visitants no abandonara­n la fira sense descobrir noves varietats o detalls d’aquestes postres de tardor, que també podran adquirir en les parades dels fabricants.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain