La Vanguardia - Què Fem

Música o arts escèniques?

MELODIES AMB RITME AL SAY IT LOUD, JAZZ A LES CORTS I NOVA CREACIÓ A L’ESCENA POBLENOU

-

Trieu i remeneu, perquè les pròximes setmanes vénen carregades de propostes. D’una banda, si sou de hip-hop, reggae, jazz, soul i afrobeat, el vostre festival és el Say it Loud. Dedicat a la música i a la cultura negres, enguany celebra l’onzena edició amb concerts, xerrades, tallers, exposicion­s i projeccion­s en diversos espais: La Farinera del Clot, l’Ateneu Popular 9 Barris, la Fàbrica de Creació Fabra i Coats, l’Ateneu l’Harmonia, la llibreria Pebre Negre del Clot i els Cinemes Girona.

Avui, al barri del Clot, trobareu un dels plats forts del festival: Ezra Collective, referent de la nova escena jazzística al Regne Unit. I demà, també a La Farinera, actuaran la Brass Band Alibabrass i la DJ Lady Avocado, entre d’altres. Sister Nancy, Blitz The Ambassador i Coely són altres noms destacats d’aquest festival, que allargarà els concerts i les activitats fins al 31 d’octubre.

Dijous de jazz

El amants del jazz teniu una cita cada dijous al vespre, al CC Can Deu, a les Corts. El pròxim concert, el 18 d’oc- tubre, anirà a càrrec de Blue Birds - Blues and Soul Duet.

Escena Poblenou

I si preferiu les arts escèniques contemporà­nies, el festival Escena Poblenou presenta una programaci­ó compromesa amb propostes pensades, interpreta­des i dirigides per dones, com Màtria, de Carla Rovira, Zen x Zen, de Joana Brabo, i Realitats Avançades, de l’activista Simona Levi. El festival del Poblenou començarà el dimecres 17 d’octubre, amb un diàleg sobre la visibilita­t i la presència de les dones a escena, i s’acabarà el 21 d’octubre.

 ??  ?? Coely és un dels noms destacats del festival Say it Loud.
Coely és un dels noms destacats del festival Say it Loud.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain