La Vanguardia - Què Fem

THE AMERICANS

-

amb una sèrie gens convencion­al (com a prova, el vuitè episodi). Una altra sèrie experta a esberlar cervells és WestWorld, que també té novetat, aquest Nadal, amb l’edició de la segona temporada. L’altra segona temporada que és novetat enguany és la de The Crown, l’excel·lent drama d’època que protagonit­za Claire Foy i que és un luxe només per l’ambientaci­ó, tan acurada que fa que altres sèries del mateix gènere es quedin en res, al seu costat.

Pel que fa a les sèries debutants, teniu dues opcions molt diferents: per veure en família, podeu confiar en la primera temporada de The Young Sheldon, l’spin-off de la popular The Big Bang Theory, i si us van més les famílies disfuncion­als, trieu la lluita fratricida per l’herència de Succession. Finalment, si heu de fer un regal a un espectador de gustos més clàssics, l’encertareu amb Padre Brown i la seva dosi de crims per resoldre mentre preneu una tassa de te. Lentament, l’edició en format DVD d’una de les millors sèries dels últims anys es va completant. ‘The Americans’ es va acabar aquest st any amb la sisena temporada i ara arriba a les botigues la quarta. En comptagote­s, però és motiu de celebració igualment, sobretot si tenim en compte que no es pot recuperar la sèrie en cap dels serveis de vídeo habituals (ni Netflix, ni Movistar, ni Amazon, etc.) i que és una meravella que hauria de tenir un lloc d’honor en qualsevol videoteca.

RONJA, LA HIJA DEL BANDOLERO

Si heu de fer un regal als petits de la casa, aposteu sense dubtar per aquesta sèrie de Studio Ghibli sobre les aventures que viu una nena explorant la natura. La sèrie, basada en un text de l’autora sueca Astrid Lindgren, busca una aproximaci­ó calmada a la ficció, amb escenes contemplat­ives que es combinen amb d’altres amb acció i criatures sorprenent­s marca de la casa. La podreu trobar en DVD i en Blu-Ray.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain