La Vanguardia - Què Fem

+ estrenes

-

CIUTAT DE GESPA

Vau veure ‘Paquito Forever’? Doncs ara, l’intèrpret (Joan Vázquez) i el compositor (Gerard Alonso) d’aquell espectacle que donava visibilita­t a un artista gairebé anònim tenen la gosadia de crear un musical protagonit­zat per dos dels més grans i cèlebres poetes de tots els temps. Quan Federico García Lorca es transforma en ‘Un poeta en Nueva York’, sent més profundame­nt que mai la seva connexió amb el Walt Whitman de ‘Fulles d’herba’: tant se val que quan un va néixer l’altre ja fos mort! EL MALDÀ. FINS AL 13/1. HORARI: DE DC. A DS., 22H; DG., 20.30H. PREU: 14-20€.

Elmalda.cat

• NADALES

Sou dels que es posen a cantar ‘A Betlem me’n vull anar’ a principis de desembre i ja no paren fins ben entrat el gener, o d’aquells altres a qui els vénen arcades cada cop

Joan Vázquez es passeja per l’herba de Whitman. que senten el ‘Fum Fum Fum’? El cert és que amb uns Reis Mags tan poc ortodoxos i donats a fer el gamberro com el poeta Josep Pedrals, el músic Carles Pedragosa i el creador escènic Iban Beltran, l’esperit nadalenc pot quedar ben tocat. EL MALDÀ. DEL 18/12 AL 22/1. HORARI: DT., 21H. PREU: 14-20€.

Elmalda. cat

• EL PERCEBEIRO

A vegades sentiu que tot trontolla al vostre món i esteu a punt de caure en un gran abisme? Doncs David Menéndez –que, com ell mateix afirma, no està gens interessat en el món dels superheroi­s– es disposa a oferir-vos, amb aquesta obra, una lliçó magistral sobre la filosofia del “jo no penso caure” que, desafiant totes les lleis de la gravetat física o emocional, us ajudarà a resistir els pitjors embats amb estoica fermesa. LA GLEVA. FINS AL 30/12. HORARI: DE DC. A DS., 20.30H; DG., 19H. PREU: 12-20€.

Laglevatea­tre.com

• LES DONES DE FRANK

Siguem francs: ningú no ha cantat aquestes cançons com ho feia ell, el gran Frank, el millor ‘crooner’ de tots els temps. I quan has estat una ‘Bobby Soxer’, una fan incondicio­nal de Sinatra (de quin altre Frank podríem estar parlant?), ho ets de per vida. Fins i tot Mònica Pérez (l’autora d’aquest espectacle musical ple de temes seus), Roser Batalla (la seva directora) i l’estupenda Mone Teruel (una de les seves intèrprets) s’han deixat seduir per la màgia de l’‘Old Blue Eyes’. TEATRE GAUDÍ BARCELONA. FINS AL 27 DE GENER. HORARI: DV. I DS., 19H: DG., 17H. PREU: 24€. 20% DE DESCOMPTE. Teatregaud­ibarcelona.com

 ?? FOTO: XAVI GÓMEZ ??
FOTO: XAVI GÓMEZ
 ?? FOTO: MAY/ZIRCUS ?? Sinatra al TGV.
FOTO: MAY/ZIRCUS Sinatra al TGV.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain