La Vanguardia - Què Fem

El món de les cerveses Extra

-

Si us agrada gaudir d’una bona cervesa fresca i voleu aprendre més coses d’aquest món de sabors fascinant, Moritz us ofereix una activitat irresistib­le: la sessió de Tast d’Estils de Cervesa que tindrà lloc cada dimarts a la Fàbrica Moritz Barcelona.

Feu-vos experts cervesers

Setmana a setmana, el mestre cerveser de Moritz anirà presentant els diferents estils de cervesa. A continuaci­ó es tastarà una Moritz d’un estil concret, i també tres cerveses convidades del mateix estil.

Així, a poc a poc, aprendreu a reconèixer el color daurat, l’escuma esponjosa i el sabor suau i agradable, amb tocs de malta, de la pilsner. Gaudireu de la sofisticac­ió del llúpol, l’aroma torrada amb tocs de robí i l’amargor en boca d’una bona India Pale Ale, com la Moritz Red IPA. També aprendreu a valorar l’aroma torrada que ens trasllada al món del cafè i el cacau amb matisos de regalèssia d’una bona stout, com la Moritz Negra. Després de l’èxit de la primera sessió, que va tenir lloc la setmana passada, aquest dimarts, 18 de desembre, a les 19h, se celebra la segona trobada. En aquesta ocasió, el mestre cerveser de Moritz ens introduirà en el món fascinant de les cerveses Extra i aprendreu un grapat de coses sobre l’origen i la història d’aquest estil cerveser.

Tastareu la Moritz Epidor –una experiènci­a intensa, amb el pur caràcter i l’expressió aromàtica de la malta elaborada mitjançant un procés de fermentaci­ó de llarga durada– i també tres Extra convidades més.

Cerveses artesanes

Totes les cerveses han estat selecciona­des pel mestre cer-

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain