La Vanguardia - Què Fem

‘Street food’ i productes de la terra

L’EDICIÓ NADALENCA DELS MERCATS PARAL·LELS US OFEREIX VIANDA ECOLÒGICA, BONA CUINA, JAZZ I MOLTES COSES MÉS

-

El dissabte 22 de desembre, just abans d’encetar les festes de Nadal, podreu gaudir d’una edició especial dels Mercats Paral·lels, una aliança reeixida entre petits productors que venen matèria primera fresca de temporada, ecològica i de proximitat, amb una selecció de cuiners que preparen street food elaborat amb producte local provinent del mateix mercat.

Al Mercat de la Terra trobareu verdura, formatge, embotits, vi, mel i molts més productes de qualitat elaborats i conreats per productors que habitualme­nt són presents en aquest mercat. A més, podreu gaudir de la millor cuina de diversos països mentre escolteu bona música i compartiu una Moritz ben fresca, un vermut o, fins i tot, una copa de vi calent amb els amics. Les cuines del món al Poble-sec Hi participar­an els cuiners de restaurant­s tan emble- màtics com La Porca (amb els seus plats sempre originals, elaborats a base de porc en les diverses modalitats, i també alguna opció per a no carnívors), Bodega Santo Porcello (que oferirà els seus famosos entrepans gurmet italians), Taquería El Changarrit­o (amb un excellent street food mexicà), Casa Xica (i la seva cuina de fusió catalano-asiàtica), Masala 73 (que oferirà street food de l’Índia), Ramen-a-nena (un nom divertit i ben original per a aquesta atrevida proposta de ramen asiàtic amb influèncie­s catalanes), Original Beans (que oferiran xocolata calenta ben especiada per als més llaminers) i, per rematar-ho, els cafès i els dolços de Milk & Coffee. Vi calent, bona teca i jazz

A més del servei de bar habitual, l’Eat Street us oferirà l’oportunita­t d’assaborir un bon Glühwein, el conegut vi calent amb espècies típic dels mercats nadalencs de països com Alemanya i Àustria. La Diorama Jazz Band s’encarregar­à de posar bona música de jazz a la celebració, a partir de les 17h. A més, l’agrupació Sobres Mestres, un projecte basat en el reaprofita­ment i la prevenció contra el malbaratam­ent dels aliments, hi participar­à divulgant consells per cuinar d’una manera més sostenible. En resum, productes de qualitat, bon veure, bona teca i música per compartir amb els amics en un dia inoblidabl­e, al Parc de les Tres Xemeneies del Poble-sec.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain