La Vanguardia - Què Fem

Regala molt més que un llibre

BOOKISH US SORPRÈN CADA MES AMB UNA EXPERIÈNCI­A LITERÀRIA PLENA DE SORPRESES

-

S’acosta Nadal i, lluny del que molts s’imaginen, el llibre serà un dels obsequis més regalats per aquestes festes. Ara bé, des de fa anys trobàvem a faltar noves propostes que recuperess­in l’eròtica editorial i donessin sentit a regalar un llibre en temps convulsos. En aquesta línia s’està obrint pas Bookish, una subscripci­ó literària que cada mes sorprèn els seus subscripto­rs amb una novetat editorial i complement­s per enriquir l’experiènci­a que existeix al voltant d’un bon llibre.

Qualitat editorial

Bookish no és per a tothom, ni pretén ser-ho. D’entre totes les novetats que es publiquen cada mes en castellà, experts del sector bussegen a la recerca de la pròxima perla editorial. Busquen literatura de qualitat, no ens enganyem, però sense oblidar el factor d’entretenim­ent. És a dir, a Bookish no ens trobarem mai un assaig saberut, però tampoc l’últim thriller súper ventes de tapa tova. Les editorials i segells amb els quals treballen donen fe d’una aposta seriosa per la bona literatura: Seix Barral, Anagrama, Literatura Random House, Blackie Books, Libros del Asteroide, Errata Naturae, etc. I més de la meitat dels llibres escollits en els seu dos primers anys d’existència han estat escrits per dones, fet que dona fe del fet que, al parnàs de la bona literatura, hi falten ovaris.

Tendència actual

Un altre dels atractius de Bookish és el d’estar al dia del que es publica al sector editorial. De fet, envien llibres que acaben d’arribar a les llibreries o bé que estan a punt de fer-ho. I cada mes descobreix­en un autor, una editorial i una història diferent.

L’emoció d’un llibre

Per acabar-ho d’arrodonir, Bookish no només envia un llibre cada mes, sinó que envia tota una experiènci­a literària. Per començar, el llibre sempre és sorpresa, invocant la il·lusió de descobrir-lo, com un regal que es repeteix cada 30 dies. I, a més del llibre, a la mateixa caixa hi ha altres elements dissenyats per enriquir encara més l’experiènci­a de llegir el llibre que s’ha selecciona­t aquell mes i tornar-ho memorable.

Com regalar-ho

Actualment, Bookish només es pot comprar a través de la seva web i, a més de la subscripci­ó regular, ofereix tres opcions de regal: de 3, 6 i 12 mesos. En definitiva, és un regal emocionant per a ànimes sensibles, amb el valor afegit de retrobar-lo cada mes a la porta de casa.

s

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain