La Vanguardia - Què Fem

+ estrenes

-

Albà i Peya reivindiqu­en les coses petites de la vida.

PLUJA

Cert: Guillem Albà és un ‘clown’ notable i singular apassionat pel teatre visual que no ha oblidat mai les arrels titellaire­s de la seva família. I Clara Peya és una pianista i compositor­a excel·lent amb un tarannà molt teatral. Però també ells, com tots nosaltres, de vegades se senten molt petits: tant com alguns dels objectes que formen part d’aquesta proposta intimista amb dramatúrgi­a de Marc Angelet i grafismes de Javier Mariscal. SALA BECKETT. DATA: FINS AL 13/1. HORARI: DE DC. A DS., 20H; DG., 19H. PREU: 12-18 EUROS.

Salabecket­t.cat

• BROADWAY ‘A CAPELLA’

Quan tens veus com les tretze que reuneix aquest espectacle amb producció artística de Daniel Anglès i direcció musical del mateix Gerard Ibáñez, que ja havia dirigit el grup Deudeveu, qui necessita altres instrument­s musicals? Bé: tampoc es tracta de deixar els músics sense feina. Però aquesta vegada viatjarem ‘a capella’ cap a Broadway, i farem un recorregut que inclou des de fenòmens recents, com ara ‘Hamilton’ o ‘Dear Evan Hansen’, fins a clàssics de tota la vida, com ‘West Side Story’, ‘Hair’ o ‘Grease’. ONYRIC. TEATRE CONDAL. DATA: FINS AL 27/1. HORARI: DG. 23/12, 20H; DG. 30/12, 20.30H. PREU: 22€.

OPUS

La música la posa el diví Bach. Però, tal com ho veu el coreògraf grec Christos Papadopoul­os, quan t’aproximes a la música clàssica des de la dansa, el cos del ballarí adopta el paper que correspon a un instrument musical amb cames i la coreografi­a es transforma en partitura. Ho podrem comprovar amb aquesta proposta de Leon and Wolf Dance Company que vol demostrar-nos, alhora, quanta bellesa harmònica amaga la més estricta sobrietat escènica. SALA HIROSHIMA. DATA: 21 I 22/12. HORARI: 20.30H. PREU: 16-20€. Hiroshima.cat

• • HERÈNCIA ABANDONADA

Últims dies per reclamar aquesta herència paterna que deixarà en evidència quantes altres herències –de vegades ben perverses, com passa en aquest cas– es poden transmetre en el si d’una família. I, com ens recorda la companyia La Volcànica, sovint d’aquestes herències no te’n pots desempalle­gar per molt que vulguis. TEATRE TANTARANTA­NA. DATA: FINS AL 23/12. HORARI: 20H; DG., 18.30H. PREU: 10-13€. 25% DE DESCOMPTE.

Tantaranta­na.com

 ?? FOTO: KIKU PIÑOL ??
FOTO: KIKU PIÑOL
 ??  ?? Onyric.catGermans i hereus.
Onyric.catGermans i hereus.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain