La Vanguardia - Què Fem

Un gran envelat de Nadal al centre de la ciutat

EL PARC RAMON BARNILS ACULL UNA VARIADA PROGRAMACI­Ó D’ACTIVITATS NADALENQUE­S PER A TOTA LA FAMÍLIA

-

Torna el Nadal a l’Envelat, l’espai que aplegarà una gran diversitat d’activitats nadalenque­s a la ciutat de Sant Cugat entre el 27 de desembre i el 4 de gener. Enguany es potencia l’oferta d’activitats, amb una programaci­ó pensada tant per a adults com per a nens i nenes. En total, al parc Ramon Barnils, hi podreu trobar tres espais exteriors, tres de tancats i un de gastronòmi­c, on s’hi instal·laran diversos food trucks. En definitiva, una opció fantàstica per a passar-hi una bona estona en família durant les festes.

Com en les edicions anteriors, l’entrada al parc serà gratuïta i només seran de pagament els espectacle­s que es duran a terme a la Carpa Teatre, amb un cost de 3 euros. A la carpa hi podreu trobar espectacle­s dirigits, sobretot, a infants de 3 a 12 anys amb opcions de música, titelles, clown i circ; ideals perquè els més petits de la casa gaudeixin de les arts i del teatre.

Jocs i aventura

Els més aventurers i tots aquells que tinguin ganes de córrer i moure’s trobaran jocs i activitats físiques i d’aventura que prometen divertir-los, tant de forma individual com en grups d’amics i familiars. Ponts de mico, ponts tibetans, escales flotants, rocòdroms i fins i tot un circuit de segways per gastar energia i passar-s’ho d’allò més bé.

A la vegada, també es programara­n activitats inclusives, amb l’objectiu de sensibilit­zar tots els infants sobre la diversitat i la tolerància mentre es diverteixe­n. Per exemple, trobareu un taller artístic amb una escultora invident o diverses propostes d’activitats esportives inclusives.

I perquè no calgui desplaçar-nos per gaudir d’una de les activitats més màgiques del Nadal, el parc rebrà la visita, el 4 de gener a les 17:30h, d’un convidat ben es- pecial: l’Ambaixador Reial recollirà les cartes dels infants perquè els Reis mags puguin rebre –i complir– tots els desitjos nadalencs dels més petits de la casa.

EL PARC REBRÀ LA VISITA, EL 4 DE GENER A LES 17:30H, L’ AMBAIXADOR REIAL QUE RECOLLIRÀ LES CARTES DELS INFANTS AMB ELS SEUS DESITJOS NADALENCS

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain