La Vanguardia - Què Fem

La capital pirinenca de les il·lusions

ANDORRA LA VELLA ES CONVERTEIX AL DESEMBRE EN UN POBLET DE NADAL I OFEREIX DURANT TOT EL MES MIG CENTENAR D’ACTIVITATS GRATUÏTES PER A TOTS ELS PÚBLICS

-

Andorra la Vella torna a convertir-se entre l’1 i el 30 de desembre en la capital de les il·lusions, amb la celebració per tercer any consecutiu del Poblet de Nadal, un esdevenime­nt que ja ha atret milers de visitants i omple totes les zones comercials de la ciutat amb prop d’un centenar de propostes gratuïtes per a tots els gustos i edats. Des d’un túnel de llum de 40 metres de llargada, que ofereix un espectacle de llum i música únic al sud de França i Catalunya amb diverses projeccion­s diàries, fins a un Mercat de Nadal d’inspiració nòrdica amb 35 casetes de fusta on es venen tota mena de productes fets per artistes andorrans, decoració nadalenca i gastronomi­a; un supertobog­an de gel sintètic de 35 metres de recorregut; 100 metres de pista de gel on els més menuts passaran una bona estona patinant; una oficina de correus regentada per un grup de menairons (follets del Pirineu) i des d’on els infants podran fer arribar la carta al Pare Noel i als Reis Mags; un laberint de colors on poder-se perdre amb la família... El Poblet de Na- dal d’Andorra la Vella ofereix activitats gratuïtes per a tots, a totes hores. Si bé cada dia hi ha propostes, la programaci­ó es reforça amb animacions i espectacle­s de carrer molt visuals tots els caps de setmana.

Tot plegat, amanit amb un ampli ventall d’espectacle­s de carrer de gran format i de primer nivell (tots els dissabtes de desembre a les 18.30h), de la mà de companyies catalanes i franceses, i un amplíssim programa d’oci concentrat al Mercat de Nadal entre els dijous i els diumenges ( jornades i tastos gastronòmi­cs amb cuiners amb estrella Michelin, demostraci­ons de cocteleria, concerts en directe, sessions de conta-contes, tallers de manualitat­s per a joves i adults, jocs tradiciona­ls infantils, exposicion­s de pintura i fotografia, la 3a Mostra de Nadales, un tió gegant que els assistents faran cagar i donarà regal segur). Tota una experiènci­a màgica que cal viure. Més informació:

Andorralav­ella.ad

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain