La Vanguardia - Què Fem

Viu l’hivern més asiàtic

AQUESTA SETMANA ARRIBEN ELS DELICIOSOS NOUS SUGGERIMEN­TS

-

Com és habitual, amb cada canvi d’estació UDON presenta les seves novetats a través dels plats més innovadors i saborosos. Aquest hivern ens proposen com a plat principal l’Spicy Thai UDON, plat guanyador de l’edició The Noodlemast­er ’17, un brou vegetal amb llet de coco, miso i llagostí cruixent. Saltat amb ceba morada, bròquil, pak choi, pastanaga, shimeji, espinacs i ou de granja semicuit.

A nivell d’entrants, amb les famoses Izakayas, el grup de restauraci­ó asiàtic ens presenta els Beef Buns, un pa bao cuinat al vapor amb vedella confitada, ceba, cogombre, salsa hoisin i maionesa japonesa. I, d’altra banda, ens presenten també el Pumpkin Korokke, unes delicioses croquetes japoneses de carbassa arrebossad­a amb pa panko.

A més, després d’una escolta activa als seus clients a través dels canals socials, UDON continua apostant al màxim pels plats veggies, innovant i presentant no- ves propostes. Aquest hivern ens sorprenen amb el Vegan Yakisoba, uns saltats amb proteïna de soia Heura,

xiitake,

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain