La Vanguardia - Què Fem

Descobriu què hi ha darrere de les fotos del QuèFem? per mitjà d’emotionsAR,

-

una aplicació d’intel·ligència visual que combina la realitat augmentada i el reconeixem­ent d’imatges. Només heu de seguir aquests passos:

CELEBRACIÓ MEDITERRÀN­IA.

És una de les maneres més divertides i agosarades de donar la benvinguda a l’any que comença. Desvestir-se, quedarse en banyador i entrar a la Mediterràn­ia sense por i amb molta valentia. El Primer Bany de l’Any, esdevenime­nt que organitza des de fa una vintena d’anys el Club Natació Atlètic-Barcelonet­a, se celebra cada 1 de gener al migdia a la platja de Sant Sebastià. L’activitat té un vessant solidari, ja que tot el que es recol·lecta es destina als Amics de l’Hospital del Mar per a la investigac­ió i la lluita contra el càncer d’ovaris. A més, per compensar la fredor de l’aigua i donar les gràcies a tots els participan­ts, se’ls donarà un brou calent per recuperar les forces quan s’acabi l’activitat. Encara que no en sigueu socis, podreu accedir 22a EDICIÓ DEL PRIMER BANY DE L’ANY. PLATJA DE SANT SEBASTIÀ. PG. MARÍTIM DE LA BARCELONET­A, 2. DATA: 1 DE GENER, A LES 12H. ENTRADA GENERAL: 3€. CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA.

 ??  ?? Els banyistes valents es preparen per donar la benvinguda al 2019. al Club lliurement, deixar-hi les vostres pertinence­s i dutxar-vos.
Els banyistes valents es preparen per donar la benvinguda al 2019. al Club lliurement, deixar-hi les vostres pertinence­s i dutxar-vos.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain