La Vanguardia - Què Fem

Una temporada plena de sorpreses

LA FURA DELS BAUS, ROZALÉN, TRICICLE I DIANA KRALL SÓN ALGUNS DELS CONVIDATS AL TEATRE-AUDITORI SANT CUGAT

-

Teatre, dansa, òpera, màgia i música. Tot això i més estarà present a la programaci­ó de gener a maig del Teatre-Auditori Sant Cugat, on pujaran a l’escenari noms com La Fura dels Baus, Tricicle, Dagoll Dagom o Les Luthiers.

En total, 42 espectacle­s d’una gran varietat que prometen cobrir les preferènci­es de tots els públics, incloent-hi els de caire més familiar.

La sala tancarà la temporada dels seus 25 anys el 21 de juliol amb el concert d’una de les figures més destacades del jazz internacio­nal, Diana Krall.

Altres noms destacats de l’escena musical que passaran pel Teatre-Auditori seran el cantautor madrileny Ismael Serrano, que celebra vint anys de trajectò- ria, el violinista libanès Ara Malikian, que acostarà al públic la seva particular forma d’entendre la música clàssica o Rozalén, una de les veus de la música espanyola que amb més força ha sonat durant els últims temps.

Espectacle­s per a tothom

La programaci­ó de dansa comptarà amb 6 espectacle­s de companyies com Brodas Bros, Víctor Ullate Ballet o La Porteña Tango. Un clàssic, com és el grup de còmics argentins Les Luthiers, en aquest cas el 14 i 15 de març, apropant al públic el seu humor irreverent. I també hi haurà espai per a l’humor del Tricicle, que presentarà Hits el 12 i 13 d’abril.

La programaci­ó també inclou espectacle­s per a gaudir en família i per apropar aquest art als més petits. Per exemple, Tadeo Jones, una aventura musical que es representa­rà el 27 de gener, o Rock en família, una original producció que promet apropar la música de l’emblemàtic grup de rock australià AC/ DC a nens i nenes.

I, finalment, els amants de la música clàssica també tindran material per a gaudir: el 28 de febrer, l’Orquestra Simfònica Sant Cugat interpreta­rà la 5a simfonia de Txaikovski i el 10 de maig serà el torn d’una de les òperes més conegudes de tots els temps, La Bohème. Més informació i entrades:

Tasantcuga­t.cat

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain