La Vanguardia - Què Fem

Acomiadem el 2018 a Barcelona

L’ESPECTACLE DE L’AVINGUDA DE MARIA CRISTINA I ALTRES IDEES PER ACABAR L’ANY AMB BONA SINTONIA

-

Dilluns podreu dir adéu al 2018 des de l’avinguda de Maria Cristina amb un espectacle molt especial dissenyat per la reconeguda companyia francesa Groupe F, responsabl­e d’esdevenime­nts com la inauguraci­ó dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016. El muntatge s’inspira en la tradició dels dotze grans de raïm i promet una combinació espectacul­ar d’efectes visuals, llum, aigua i foc en un espai escènic format per la Font Màgica de Montjuïc, el Palau Nacional, l’avinguda de Maria Cristina, les Torres Venecianes i la plaça d’Espanya. A partir de les 21.30h, s’obriran les portes i podreu gaudir de les coreografi­es musicals de les fonts. L’espectacle començarà a les 23.45h i tindrà el punt àl- gid durant les dotze campanades que donen la benvinguda al 2019. Si voleu continuar la festa, al recinte del Poble Espanyol us espera la tradiciona­l macrofesta de Cap d’Any, que enguany celebra el trentè aniversari, amb tres ambients i els millors èxits musicals de l’any, fins les sis de la matinada (22.30h, de 45 a 60€).

Festes a Horta

Hi ha altres propostes que us poden interessar per a la nit del 31 de desembre, com la festa que organitzen al Foment Hortenc, amb sopar, campanades, raïm i la música de Soundserve­is Disco (21.30h, de 25 a 60€). També al districte d’Horta-Guinardó, al casal de barri Font d’en Fargues, preparen una festa oberta a tots els públics amb les actuacions d’Angangas i DJ Walls, que us faran ballar de valent (00.35h, 25€).

Els dies previs

Abans, però, podreu preparar-vos per a la darrera nit de l’any amb les precampana­des de la Marina, al Centre Cívic Casa del Rellotge. Hi haurà raïm, música amb la disco Dance Party Show i foc amb els Diables de Port (29/12, de les 21.30h i fins a mitjanit, gratuït). També podeu assistir a la representa­ció de dos espectacle­s teatrals: L’Estel de Natzaret, al Centre Moral i Cultural del Poblenou (30/12, 17.30h, 16€), i Els pastorets, de Josep Miralles i Salvador Prats, a l’Orfeó Martinenc (30/12, 11.30h i a 18h, 8€).

 ?? FOTO: AJUNTAMENT DE BARCELONA ?? Espectacle de llum i foc de la companyia Groupe F.
FOTO: AJUNTAMENT DE BARCELONA Espectacle de llum i foc de la companyia Groupe F.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain