La Vanguardia - Què Fem

Regals carregats d’il·lusió nadalenca

LES FIRES DE REIS TORNEN A LA CIUTAT: A LA GRAN VIA, AL PASSEIG DE SANT JOAN I A LA RAMBLA DE BADAL

-

Es va celebrar per primera vegada l’any 1877 i al principi només s’hi venien caramels i joguines. Ara, a la Fira de Reis de la Gran Via, que té unes dues-centes parades, també s’hi poden trobar productes d’artesania i regals de tota mena. Les parades de joguines, més d’una cinquanten­a, se situaran entre els carrers del Comte d’Urgell i de Muntaner. Hi trobareu jocs, joguines de fusta, peluixos i una àmplia varietat de nines i ninots. També s’hi instal·len parades de productes tradiciona­ls i artesans i de venda de regals, entre els carrers de Calàbria i del Comte d’Urgell, mentre que els productes d’artesania catalana es col·loquen entre

Unes dues-centes parades s’instal·len a la Gran Via. els carrers de Rocafort i Calàbria. No deixeu de comprar llepolies, caramels i el tradiciona­l carbó de Reis, ni de fer una parada dolça en la desena de xurreries que es despleguen al llarg de la fira. Fins al 6 de gener, de 10 a 21h (fins a les 22h, dissabtes, diumenges i vigílies de festiu).

Esperit gracienc

També celebren la seva particular Fira de Reis al districte de Gràcia. Instal·lada al passeig de Sant Joan, entre Travessera de Gràcia i Sant Antoni Maria Claret, es tracta d’una fira d’artesania i comerç de proximitat que vol donar a conèixer la producció artesanal que es fa a Gràcia. Hi trobareu idees per fer regals ben especials mentre passegeu entre joies artesanals de disseny, complement­s, bijuteria, ceràmica, articles de cuir i complement­s tèxtils i de llana, entre d’altres. Els més petits podran córrer cap a La Caseta dels Contes, amb espectacle­s d’animació i contes cada dia. Del 28 de desembre al 5 de gener, de 10.30 a 21h (fins a les 23.30h el 5 de gener).

Compres de proximitat

Finalment, al districte de Sants-Montjuïc trobareu la Fira de Reis de la Rambla de Badal, al tram comprès entre el carrer de Càceres i Canalejas. Una fira de comerç de proximitat, organitzad­a per Sants Establimen­ts Units, que també té parades d’artesans i un escenari on podreu veure espectacle­s de petit format. Tres fires on adquirir regals per sorprendre la família i els amics el dia de Reis. Del 2 al 5 de gener, de 10 a 20.30h.

Barcelona.cat/nadal

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain