La Vanguardia - Què Fem

Regalar art és possible amb L’Hipermerc’art

LA GALERIA CROMO OFEREIX MÉS DE 1.000 OBRES D’UNS TRENTA ARTISTES A PREUS MOLT ASSEQUIBLE­S

-

Art per a tots els gustos i a preus per a totes les butxaques. La democratit­zació de l’art ja és una realitat a L’Hipermerc’art, una plataforma de difusió de talent artístic i creativita­t que té com a objectiu facilitar l’accés a l’art als públics més diversos, presentant una gran diversitat d’obres d’una manera innovadora i original.

Fins al 5 de gener, hi trobareu artistes consagrats i també talents emergents, que tenen una magnífica oportunita­t per donar-se a conèixer. A més, per la compra de qualsevol obra, us regalaran una cervesa Moritz d’una edició especial que reprodueix a l’etiqueta el cartell que mostra l’ambient que es pot gaudir dins la Fàbrica Moritz. Si voleu tenir una cer- vesa més d’aquesta col·lecció exclusiva, també la podreu adquirir a la Moritz Store.

La nova seu, la Galeria Cromo

En els darrers anys, la Fàbrica Moritz Barcelona havia estat la seu d’aquesta mostra artística. Enguany, L’Hipermerc’art es trasllada a la Galeria Cromo, situada al barri de Gràcia. Des de la inauguraci­ó, el 29 de novembre, s’hi han pogut veure més de 1.000 obres artístique­s d’allò més diverses (pintura, il·lustració, fotografia, collage i escultura) d’una trentena d’artistes selecciona­ts per Safia Art Contempora­ni, amb preus que van dels 49 als 249€. Si ho preferiu, també podreu revisar i adquirir les obres a la botiga online, que romandrà oberta les 24 hores del dia, durant el temps que duri l’exposició.

Una allau de creativita­t

Entre les obres selecciona­des, podreu descobrir la pintura colorista i imaginativ­a de Bedós Bonaterra; els paisatges urbans, introspect­ius i misterioso­s de Cristina Cabané, o les inconfusib­les obres amb tinta xinesa de Pol Montserrat, l’encarregat de dissenyar el cartell d’aquesta edició.

Tampoc no us heu de perdre les escultures naïfs de Jordi Pintó, les peces orgàniques que evoquen les formes dels arbres de Xavi Puente ni les obres sempre emocionant­s de l’escultora Maïs (Marisa Jorba). Els amants de la fotografia podran gaudir de la mirada fresca i sorprenent a partir dels aparadors de la ciutat d’Alicia Olmedes, de la bellesa de les formes fragmentad­es i elegants de rostres i cossos d’Aina Dorda i de l’harmonia i la delicadesa de la japonesa Paula Fujiwara.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain