La Vanguardia - Què Fem

Fades que contagien somriures

EL CLUB CAPITOL PROGRAMA L’ESPECTACLE ‘ON ÉS LA FADA ALEGRIA’, UNA HISTÒRIA SOBRE EL VALOR DE LA FELICITAT

- PILAR MAURELL

Fins al 4 de gener, la Sala Pepe Rubianes del Club Capitol s’omple d’alegria gràcies a una fada molt particular que us convidarà a fer un viatge a la felicitat. On és la fada Alegria és una obra escrita per Tinet Puig i dirigida per Ton Alberti que ens mostra que l’alegria i la felicitat haurien de ser els projectes principals de les nostres vides. I ho fa amb tres actors que interprete­n un total de set personatge­s i també amb la creació d’un ambient teatral màgic que us contagiarà molt bon humor. Una pallassa especial Comèdia, música, misteri i sorpreses s’uneixen dalt de l’escenari per explicar la història de la Tomassa, una pallassa que voltava per pobles i ciutats preguntant per la fada Alegria i representa­nt el seu espectacle, que feia riure tothom. Fins que un dia va arribar a un poble molt avorrit i gris on vivia un bruixot, en Camil, amb molt mal humor i que no deixava que ningú del voltant rigués i fos feliç. La Tomassa volia fer la seva funció, però el bruixot no la deixava, fins que van fer un pacte: si ella el feia riure, ell li donaria menjar i diners, però si no el feia riure, s’hauria de quedar amb ell al poble.

Haureu d’anar al Club Capitol per saber com acaba aquesta història plena de música, rialles, fades, llops i pallasses. Hi descobrire­u una obra que trenca amb els estereotip­s i que mostra una estètica que modernitza els clàssics contes a la vora del foc, amb un llenguatge actual i amb una escenograf­ia que expressa vitalitat i alegria per mitjà de la llum i el color. I fins i tot, potser us faran pujar a l’escenari a completar l’elenc d’actors! Una història amb missatge

La fada Alegria és un conte que sorprendrà els més petits, però també els grans, perquè vol difondre un tema prou universal que cal tenir sempre present, i no només per les festes de Nadal: l’alegria interior no es pot perdre mai, per molts bruixots que ens trobem pel camí de les nostres vides. Un espectacle simpàtic i divertit però amb missatge, per a tothom.

 ??  ?? La pallassa Tomassa s’haurà d’enfrontar amb el bruixot mentre busca la fada Alegria.
La pallassa Tomassa s’haurà d’enfrontar amb el bruixot mentre busca la fada Alegria.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain