La Vanguardia - Què Fem

+ estrenes

-

En Tucker (Ethan Hawke) i l’Annie (Rose Byrne) hauran de fer front als problemes del passat.

COMO LA VIDA MISMA

●● ●●●

DIR.: DAN FOGELMAN. GÈNERE: DRAMA ROMÀNTIC. INT.: OSCAR ISAAC, OLIVIA WILDE, ANNETTE BENING. PAÍS: ESTATS UNITS. ANY: 2018. DUR.: 118 MINUTS. Dan Fogelman, creador de l’ensucrada sèrie de televisió ‘This Is Us’ (2016), signa aquest ampul·lós drama sentimenta­l de caràcter coral, que alterna confusamen­t històries diverses (encara que la d’Oscar Isaac i Olivia Wilde és la que té més importànci­a) ambientade­s als Estats Units i Espanya. L’amor i el dolor se succeeixen de manera previsible en aquest film de posada en escena solemne, que té com a principal (o únic) atractiu una àmplia nòmina d’actors, en la qual trobem els sempre eficaços Mandy Patinkin i Annette Bening i altres

destacades, com la catalana Laia Costa o Antonio Banderas.

EL COLLAR ROJO

●●●● ●

DIR.: JEAN BECKER. GÈNERE: DRAMA HISTÒRIC. INT.: FRANÇOIS CLUZET, NICOLAS DUVAUCHELL­E. PAÍS: FRANÇA. ANY: 2018. DUR.: 95 MINUTS.

Encara que no arriba al nivell de qualitat del cinema del seu predecesso­r Jacques Becker, el director de ‘Converses amb el meu jardiner’ (2007) comparteix amb el primer el gust per l’observació de les emocions i la conducta d’éssers humans aparentmen­t insignific­ants. En aquesta ocasió, Jean Becker ens trasllada al 1919 per narrar una història protagonit­zada per un heroi de guerra engarjolat en una caserna deserta i el seu gos, que tindrà un paper important a la funció. Un film de factura clàssica del qual es gaudeix gràcies a un guió ben elaborat i al delicat traçat dels personatge­s.

RAZZIA

 ??  ?? fifififigu­res
fifififigu­res

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain