La Vanguardia - Què Fem

Què en sabeu dels taurons?

L‘AQUÀRIUM DE BARCELONA US DESCOBREIX COM SÓN AQUESTS ANIMALS EN EL CICLE D’ACTIVITATS ‘TAUROMANÍA­CS’

- PILAR MAURELL

Al·lucineu quan veieu imatges de taurons nedant a l’oceà i en sabeu tots els secrets? Us considereu uns tauromanía­cs? Ja sabeu que a l’Aquàrium de Barcelona els podeu veure de molt a prop. El que potser encara no sabíeu és que fins al 27 de gener la installaci­ó del Port Vell dedica un munt d’activitats familiars a conèixer una mica millor aquests esquals. Dissabtes i diumenges, us podeu acostar a l’Aquàrium per fer un joc de pistes relacionat amb els taurons. Us atreviu a baixar a les profundita­ts del centre per descobrir quines espècies de taurons viuen als aquaris de la primera planta? Si la resposta és que sí, podeu demanar el joc a l’entrada de l’Aquàrium i resoldre els enigmes en família. Tallers i jocs

Una altra de les activitats relacionad­es amb aquests enormes peixos que es fa cada cap de setmana és el taller experiment­al Tauromanía­cs. Per la seva aparença ferotge i a causa del cinema, potser tenim una idea equivocada de com són aquests animals en realitat. Per això, en aquest taller, recomanat per a nens i nenes a partir de tres anys, us mostraran com viuen aquests magnífics depredador­s i us ensenyaran que potser no són tan temibles com ens pensem. I si encara voleu saber-ne més, podeu acompanyar el capità Aquàrium a fer un volt pels espais que habitualme­nt no es mostren al públic, com la sala de quarantena, la cuina, el laboratori i la part de dalt de l’Oceanari, en l’activitat Taurons entre bambalines, recomanada per a nens i nenes a partir dels sis anys. O també podeu fer un taller per decorar una tauromàsca­ra amb els colors i els dissenys que més us agradin.

Els que decidiu anar a L’Aquàrium aquest cap de setmana, encara gaudireu de les activitats nadalenque­s del centre, com un taller per fer un fanalet molt especial per rebre Ses Majestats els Reis d’Orient. Un fanalet de temàtica marina que segur que us envejaran durant la cavalcada de la vigília de Reis.

 ?? FOTO: L’AQUÀRIUM DE BARCELONA ?? Els taurons són els protagonis­tes de diversos tallers, jocs de pistes i manualitat­s.
FOTO: L’AQUÀRIUM DE BARCELONA Els taurons són els protagonis­tes de diversos tallers, jocs de pistes i manualitat­s.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain