La Vanguardia - Què Fem

+ concerts

-

jectes de la dimensió de DJ Shadow, F.S. Blumm, Woodkid i Ólafur Arnalds, el pianista alemany Nils Frahm se situa en un punt fascinant on es troben la música clàssica i electrònic­a. El seu últim disc, All Melody (2018), és tota una delícia per als sentits.

FERRAN PALAU

BLANC

És una de les ments més brillants del nostre cosmos sonor. Eix creatiu d’Anímic, en solitari Palau es mou entre el folk oníric i el pop metafísic, coordenade­s sonores amb què ha perfilat un disc tan bonic com Blanc (2018).

U.S. GIRLS

IN A POEM UNLIMITED

Fidel al seu pop de nostàlgia colpidora, Megan Remy, o el que és el mateix, U.S. Girls ha entregat un àlbum exquisit i subtil on, aquesta vegada acompanyad­a del grup de suport The Cosmic Range, també ressonen préstecs del soul i el funk dels anys seixanta i setanta.

CLARA PEYA

ESTÓMAC

La pianista barcelonin­a és la creadora d’un dels universos creatius més fascinants de l’escena musical nostrada. Cosmos sonor personal i intransfer­ible que en aquest Estómac neix de la combinació de sons del jazz, el rap, el pop i l’electrònic­a.

JANELLE MONÁE

Divendres, 4

DR. CALYPSO Reggae

Els millors representa­nts a casa nostra dels ritmes jamaicans han decidit posar fi a la seva carrera. Última oportunita­t per veure en directe una banda icònica. APOLO. NOU DE LA RAMBLA, 113. HORA: 20.30H. PREU: ENTRADES EXHAURIDES.

FANGS ON RUN Indie rock

La banda de Los Angeles descobreix el seu punk tintat de negre gòtic. METEORO. PG. DE MONTJUÏC, 52. HORA: 21.30H. PREU: 10€ ANTICIPADA, 13€ A LA TAQUILLA. • Entradium.com

JIM MULLEN ORGAN TRIO Jazz

Llegenda del jazz europeu, Mullen té una doble cita a la plaça Reial. JAMBOREE. PL. REIAL, 17. HORA: 20 I 22H . PREU: 20€. 2X1 I 25% DTE.

Entradasde­vanguardia.com

NATHY PELUSO Trap, R&B

Gran dama del rap i el trap a Amèrica del Sud, Peluso actua a l’Apolo convidada pel festival Mil·lenni. APOLO. NOU DE LA RAMBLA, 113. HORA: 20.30H. PREU: 14€ ANTICIPADA, 17€ A LA TAQUILLA. 15% DE DTE.

Entradasde­vanguardia.com

PANCHO VARONA Cançó d’autor

Varona gira en solitari interpreta­nt els temes que ha compost per a artistes com Luz Casal o Joaquín Sabina. ONCLE JACK. ROSELLES, 32 (L’HOSPITALET DE LLOBREGAT). HORA: 21H. PREU: 18€. • Wegow.com

Dissabte, 5

SKAPARAPID Ska

Dotze anys després de separar-se, l’emblemàtic­a banda valenciana de ska ha decidit reprendre l’activitat. APOLO. NOU DE LA RAMBLA, 113. HORA: 20.30H. PREU: 12€ ANTICIPADA, 16€ A LA TAQUILLA. • Notikumi.com

Diumenge, 6

THE SECRET INVESTMENT­S N’ COMPANY Soul

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain