La Vanguardia - Què Fem

Platets que conviden a quedar-se

EL RESTAURANT SYNATRAS D’ARIBAU PROPOSA SABORS MEDITERRAN­IS EN UN AMBIENT IDEAL PER A L’‘AFTERWORK’

- MARIONA TOZAR

El Synatras és un d’aquells establimen­ts on es va per prendre una cervesa i s’hi acaba sopant. Perquè la carta convida a compartir i a allargar la conversa unes hores més, mentre gaudim d’un espai relaxant i lluminós del carrer d’Aribau. Antiga fleca i pizzeria, l’establimen­t alegra les mirades amb una decoració acolorida i acollidora plena de detalls molt pensats –per exemple, els endolls que trobem a totes les taules per carregar els mòbils–, amb làmpades de llum tènue, grans murals a les parets que recorden el pas de les estacions i una aposta pel lettering en diversos espais. No us perdeu, tampoc, la terrassa exterior a peu de carrer, amb còmodes butaques verdes que ens conviden a celebrar un afterwork relaxat i ple de sabor.

Les propostes de la carta

Al Synatras hi podreu trobar grans clàssics mediterran­is com l’ensalada russa amb tonyina, les delicioses braves de la casa –amb bona salsa, ben espessa i picant– i les cremoses croquetes de pollastre de pagès que porten per nom

La terrassa del local convida a fer-hi unes tapes amb una copa. A sota, la paella de marisc. My Way, en homenatge al famós crooner que també inspira el nom de l’establimen­t. També destaquen la delicada burrata amb romesco i el pop a la brasa amb escuma de patata, així com les paelles de marisc o de muntanya.

El nostre plat preferit, però, és el caneló de cua de bou, amb una carn tendra i desfilada embolcalla­da amb una deliciosa beixamel. També és molt recomanabl­e el bacallà amb carbassa confitada i carxofes, que juga amb els gustos dolços i salats en una proposta que esdevé més bona a cada cullerada. Per postres, tasteu el contundent coulant amb gelat de xocolata i un toc de taronja, que refresca i neteja el paladar.

Menús i melodies en directe

Alguns dels plats més elaborats de la carta es poden tastar en el menú de migdia, que permet anar descobrint la gastronomi­a de proximitat i de sabors punyents del local. I, si preferiu visitar-lo de nit, dijous i divendres a partir de les 21h conviden un duo de saxo i guitarra per animar l’ambient. Bona música en directe que combina a la perfecció amb la delicada carta de còctels d’aquest bistrot modern.

SYNATRAS

●●● ●●

ARIBAU, 152. BARCELONA. METRO: DIAGONAL (L3-L5), PROVENÇA (FGC). TEL: 93 499 64 54. HORARI: DE DT. A DS., DE 13 A 16H I DE 20 A 23.30H; DG., DE 13 A 16H. PREU MITJÀ CARTA: 30€. MENÚ MIGDIA: 12,50€.

Facebook: Restaurant Synatras

 ??  ?? FOTOS: IÑIGO SOMOVILLA
FOTOS: IÑIGO SOMOVILLA
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain