La Vanguardia - Què Fem

El club més selecte

-

La recepta de l’èxit del Quillo Bar és ben senzilla: rumba, flamenc i tapes. Així de fàcil. Només entrar-hi, us contagiare­u d’una atmosfera festiva, i, passats uns minuts, us sorprendre­u a vosaltres mateixos picant de mans i cridant com si fóssiu Diego el Cigala. En ple centre de Barcelona, trobem aquest petit oasi andalús que tant enganxa barcelonin­s com suecs. Ofereixen servei de cuina ininterrom­puda d’11 a 23.30h i música en directe cada dia. Animeu-vos-hi!

REC COMTAL, 2 (BORN). HORARI: OBERT TOT L’ANY. MÚSICA EN DIRECTE CADA DIA, A LES 20.30H; DJ., DV. I DS., A LES 23H.

Quillo-bar.com

• Art i bons còctels

Una petita exposició, una teteria, un restaurant i un escenari, tot en un gran local. Artte és un bistrot-saló de te i un espai on gaudir en viu de joves talents de l’escena musical local mentre prenem un bon còctel mig estirats en un dels llargs chesters. Per exemple, un Fukusa, l’especialit­at de la casa, a base de te matxa, aire de bergamota, sake, vínica del Martini Extra Dry i notes florals. Cada divendres, a les 21h, començant l’11 de gener, faran concerts de jazz gratuïts, i els dissabtes de gener també han programat concerts de funk amb entrada lliure. MUNTANER, 83C (EIXAMPLE). PREU MITJÀ CÒCTEL: 10€. OBERT DE DIMARTS A DISSABTE, DE 18 A 2H. Artte.es

El col·lectiu internacio­nal de músics BEO Big Band a l’Artte, on podreu combinar actuacions en directe amb còctels d’autor elaborats amb te (a sota).

Una terrassa amb personalit­at

Una de les millors opcions per començar l’any és refugiar-se a la desena planta de The Barcelona Edition, The Roof. De cara al mar, amb unes vistes espaterran­ts de la ciutat, trobem una zona chill out perfectame­nt aclimatada gràcies a unes portes corredisse­s de vidre que tanquen la sala i deixen el cel descobert. Cada diumenge, de 15 a 20h, fan sessions de DJ, que podreu consultar prèviament a les xarxes socials. AVINGUDA DE FRANCESC CAMBÓ, 14 (EL BORN). PREU MITJÀ CÒCTEL: 12€. THE ROOF: ENTRE SETMANA, OBERT FINS LES 22H; CAPS DE SETMANA, FINS LES 0H.

Editionhot­els.com/barcelona

El Cinco s’ha convertit en un nou punt de trobada de la zona alta de Barcelona, i en gran part és gràcies a l’oferta musical. Al soterrani d’aquest mític local, que abans va ser Don Chufo, Nitsa i Be Cool, fan sessions de DJ i música en directe. L’espai, dissenyat i ambientat per Lázaro Rosa-Violán, és una cocteleria-club al més pur estil music hall on la pista de ball és la gran protagonis­ta. Còctels d’autor, cocteleria clàssica i una àmplia selecció de destil·lats satisfan els clients més exigents. Els sofàs i les butaques són temptadors per fer la primera copa, però després ens serà impossible no deixar-nos arrossegar pel ritme de la nit... Al gener, a més, tornen els dijous de música en viu. PL. DE JOAN LLONGUERAS, 5 (SARRIÀ-SANT GERVASI). PREU MITJÀ CÒCTEL: 11€. HORARI: DE DT. A DG., DE 22 A 5H.

• Modernisme noctàmbul

Darrere de la plaça de Sant Jaume, trobem El Paraigua, un bar modernista que manté part de la decoració original d’una botiga de paraigües i ventalls de principis de segle. A simple vista, és un cafè de corbes sinuoses i detalls moderniste­s, però no tot s’acaba a la planta baixa... Si baixeu a la cava d’aquest local del barri Gòtic, hi trobareu una cocteleria sorprenent. Sota un sostre de volta d’origen medieval, pertanyent al celler del convent de les monges de l’Ensenyamen­t, s’obre un espai destinat a gaudir de jazz, blues, flamenc i, per descomptat, d’un còctel de primera. PAS DE L’ENSENYANÇA, 2 (BARRI GÒTIC). HORARI: DE DL. A DC. I DG., DE 10 A 1H; DJ., DE 10 A 2H; DV .I DS., DE 10 A 3H. Elparaigua.com

 ??  ?? Elcinco.barcelona
Elcinco.barcelona
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain