La Vanguardia - Què Fem

SHAWN MENDES

-

Vol d en directe el seu darrer disc c, que va publicar al juny, Hig gh as Hope (2018).

EROS RAMAZZOTTI

PALAU SANT JORDI. 23 DE MARÇ Ç. Vita Ce N’è és el nom de la gira amb què Eros Ramazzotti ha decidit tornar a

rl a? S lem al anço u les mari Metallica visitarà l’estadi Olímpic a principis de maig.

truccions recórrer el món presentant el seu darrer treball, de títol homònim. Ramazzotti es va donar a conèixer el 1985 amb Almas rebeldes. Més de trenta anys després i havent superat els 65 milions de còpies venudes dels seus discos, és, indubtable­ment, un dels cantants italians més importants de tots els temps. PALAU SANT JORDI. 26 DE MARÇ. El 9 de març es donarà el tret de sortida, a Amsterdam, al Shawn Mendes: The Tour, un cicle de concerts internacio­nal amb què el cantant nord-americà, un dels més populars actualment, desxifrarà en directe el seu tercer disc, l’homònim Shawn Mendes (2018). 56 dates per l’Amèrica del Nord i per Europa, amb aturada al Sant Jordi el 26 de març.

MRUFUS WAINWRIGHT

GRAN TEATRE DEL LICEU.

9 D’ABRIL. 10% DE DTE.

Entradasde­vanguardia.com

El novembre passat, Rufus Wainwright iniciava a Los Angeles l’All These Poses Anniversar­y A Tour, amb què està commemoran­t el vintè aniversari del seu àlbum de debut. Una gira que ha inclòs Barcelona, en un dels concerts estrella de la nova edició del Suite Festival.

MARK KNOPFLER

PALAU SANT JORDI. 25 D’ABRIL. Incombusti­ble, Maark Knopflerfl acabab ded publicar el novè discd en solitalari, Down the Road Wherevver (2018). Catorze composicii­ons de nova facturació­f que qui va ser líder de Dire Straits desscobrir­à al públicbl barceloníb­l ell 25 d’abril, al Palau Sant Jordi.

MUMFORD AND SONS SON

PALAU SANT JORDI. 272 D’ABRIL. Amb l’àlbum de debut, Sigh No More (2009), van aconseegui­r revifar el folk convertiin­t-lo en un delsdl gèneres de mmoda. Una dècaada més tardd, els britànics Mumford & Soons s’han conso olidat definitiva ament com un dels s referents de l’escena musical internacio­nal actual. Delta (2018) és la seva última entrega.

METALLICA

ESTADI OLÍMPIC. 3 DE MAIG. Gairebé quatre dècades de trajectòri­a, onze discos d’estudi i milions de còpies venudes refermen Metallica com una de les bandes més importants de la història del rock. Els grans mestres del thrash metal faran trontollar els fonaments de l’Estadi Olímpic amb els temes de la seva última referència d’estudi, Hardwired... to Self-Destruct (2016), sense oblidar-se, evidentmen­t, de tots els seus grans clàssics.

ANDRÉS CALAMARO

GRAN TEATRE DEL LICEU. 15 DE MAIG.

Entradasde­vanguardia.com

En una de les cites més destacades de la nova edició del Guitar BCN, Calamaro pujarà, la nit del 15 de maig, a l’escenari del Gran Teatre del Liceu. El músic argentí recorrerà a les composicio­ns que han donat vida a Cargar la suerte (2018) i alhora recordarà àlbums icònics, com Alta suciedad (1997) i Honestidad brutal (1999), del qual se celebren dues dècades.

BACKSTREET BOYS

PALAU SANT JORDI. 17 DE MAIG. Formats l’any 1993, Backstreet Boys es van convertir en un dels més grans fenòmens de fans en la història de la música pop, amb el disc Backstreet’s Back (1997) i singles definitius com Everybody (Backstreet’s Back). Sis anys després del seu últim disc d’estudi, aquest 2019 els nord-americans reapareixe­ran amb un nou treball: DNA.

LEIVA

SANT JORDI CLUB. 25 DE MAIG. Encara no hi ha data oficial de publicació, però Leiva està ultimant els darrers detalls del seu pròxim disc. Un nou repertori que el músic madrileny, hereu destacat de la millor tradició rockera estatal iniciada per noms com Tequila, Burning i Loquillo, portarà al directe la primavera vinent amb una gira que, evidentmen­t, no se saltarà Barcelona. Nom fonamental de l’indie barceloní, Dimas Rodríguez reviu en format acústic els temes de ‘No es justo que llegues ahora’ (2018). ALMODOBAR. GRASSOT, 36. HORA: 21H. PREU: 7€ ANTICIPADA, 10€ A TAQUILLA. • Entradium.com

MORGAN Rock Indie rock

Convidats pel festival Mil·lenni, els madrilenys Morgan porten a Barcelona el seu segon llarg, ‘Air’ (2018). APOLO. NOU DE LA RAMBLA, 113. HORA: 20.30H. PREU: 16€ ANTICIPADA, 19€ A TAQUILLA.

• Proticketi­ng.com

SOM MONCHO Bolero

El 28 de desembre passat va morir Moncho, el nostre rei del bolero. Amics i companys, com Serrat, Estrella Morente, Pau Donés, Miguel Poveda, Dyango, Diego el Cigala, Rosario i Lolita, li reten tribut en un concert pòstum. L’AUDITORI. LEPANT, 150. HORA: 21H. PREU: ENTRE 30 I 45€. • Koobin.com

Dimarts, 15

LEAH SENIOR Indie folk

Des d’Austràlia ens visita una de les millors deixebles de Joni Mitchell. ‘Pretty Faces’ (2017) és un exercici corprenedo­r de folk de melodies fràgils. HELIOGÀBAL. RAMÓN Y CAJAL, 80. HORA: 21H. PREU: 9€ ANTICIPADA, 12€ A TAQUILLA. • Entradium.com

Dijous, 17

CAÏM RIBA Soul

‘Nararai’ (2018) és el segon treball en solitari de Riba. Una col·lecció de temes pop rock de textures acústiques i caràcter intimista. C.A.T. TRAVESSIA DE SANT ANTONI, 6. HORA: 21H. PREU: 12€ ANTICIPADA, 15€ A TAQUILLA. • Codeticket­s.com

STEVEN WILSON Rock progressiu

Fundador i líder de Porcupine Tree, el britànic suma un nou capítol a la seva trajectòri­a en solitari amb ‘To the Bone’ (2017). AUDITORI DEL FÒRUM. PL. DE WILLY BRANDT, 11-14. HORA: 21H. PREU: ENTRE 44 I 60€.

• Ticketmast­er.es

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain