La Vanguardia - Què Fem

Viatge musical ple de colors

EL TEATRE TANTARANTA­NA ENS CONVIDA A IMAGINAR SENSE LÍMITS AMB L’ESPECTACLE ‘CROMÀTIC’, DE LA CIA. COM SONA

- PILAR MAURELL

Tres personatge­s damunt de l’escenari, música i molta màgia. El teatre Tantaranta­na us proposa, fins al 13 de febrer, l’espectacle Cromàtic, de la companyia Com Sona. Un muntatge ple de colors i de molt bon humor que ens explica la història de tres músics que juguen a imaginar-se coses sense posar-se límits.

Perquè sabeu que només amb la imaginació un animal pot convertir-se en una cançó, un tamboret vell en un cotxe i una barra de pa en un magnífic instrument de percussió? Us ho explicaran al teatre del carrer de les Flors de Barcelona, amb quest espectacle que reuneix el món visual amb el musical, interpreta­t per Elerna Pereta, Oriol Aguilar i Marc Cuevas. Música d’arrel

A partir de la llum, el color i la barreja de cultures, Cromàtic ens ofereix un viatge a través de la música d’arrel i la màgia de les noves apor- tacions que sempre l’enriqueixe­n. En aquesta aventura, els peculiars habitants d’un país molt especial que ells anomenen Cromàtic, i que saben tocar gairebé tots els instrument­s, ens faran un recorregut pels colors de la música amb els sons de la guitarra, la melòdica, el bouzouki irlandès, el banjo, la flauta, el contrabaix, el baix elèctric, el kazzo, les campanes, la percussió i els vocal drums.

Cromàtic, amb direcció mu- sical d’Oriol Aguilar i direcció d’escena de Pablo Paz, és el nou espectacle de la companyia Com Sona, que ja va tenir molt d’èxit la temporada passada amb Kaixes. Imaginar amb música

Des de l’any 2005, treballen per portar la música als escenaris perquè els petits de la casa en gaudeixin, amb una posada en escena d’allò més divertida, plena de colors i multidisci­plinària.

Cromàtic és un espectacle recomanat per a nens i nenes a partir de 2 anys, però també per als pares i per als acompanyan­ts, perquè no hi ha res més divertit que imaginar coses inversembl­ants i fer-les realitat amb molta música. Us atreviu a imaginar?

 ??  ?? Els protagonis­tes de ‘Cromàtic’ fan volar la imaginació al Tantaranta­na.
Els protagonis­tes de ‘Cromàtic’ fan volar la imaginació al Tantaranta­na.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain