La Vanguardia - Què Fem

Amants de la clandestin­itat

EL BOBBY’S FREE, UN ‘SPEAKEASY’ AMAGAT EN UNA BARBERIA, INCORPORA CÒCTELS INSPIRATS EN L’ÈPOCA DE LA LLEI SECA

-

pròpies”. El Southside, a base de ginebra i suc de llima, era el còctel favorit d’Al Capone, i no hi podia faltar. També han inclòs el Mary Pickford, en honor a una de les grans actrius de l’època, que preparen amb rom blanc i maraschino, i l’Scofflaw, per als qui s’atreveixin amb el whisky i el vermut sec.

Els habituals ja coneixen els “còctels clàssics amb un twist”, tal com els defineix Basset. El Monkey Colada, que coronen amb una escuma de plàtan i cacau, i el Passion Mule, que elaboren amb el vodka però acompanyen amb fruita de la passió i canyella, en són bons exemples. Treballen a fons la posada en escena de cada còctel, però també el contingut, i per això tenen una llarga llista de referèncie­s de whiskies, vodkes, roms i tequiles de qualitat.

Fidels a la clandestin­itat, preparen Secret Cocktails com el Why Not i el Movie Pop, que tenen la peculiarit­at que se serveixen amagats, en una coctelera i en una capsa de crispetes, respectiva­ment. I, per si no n’hi hagués prou, els concerts en directe de rockabilly, blues, rock i música dels setanta i els vuitanta, que ofereixen de dijous a diumenge, a partir de les 22.30h, també són secrets. Reserveu-vos un forat a l’agenda, perquè aquesta nit toca repassar-vos la barba.

PREPAREN ‘SECRET COCKTAILS’ COM EL WHY NOT I EL MOVIE POP, QUE SE SERVEIXEN AMAGATS EN UNA COCTELERA O EN UNA CAPSA DE CRISPETES

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain