La Vanguardia - Què Fem

“Amb aquest disc parlo des d’un to més irònic”

PAULA BONET ENS PARLA DE ‘SECRETLY HOPING YOU CATCH ME LOOKING’

- ORIOL RODRÍGUEZ

l Pv La vam conèixer com a Paula Bonet, una de les actrius de La Riera, però ens va colpir com a Pavvla, el nom rere el qual es va amagar per descobrir-nos la seva faceta musical. Gairebé tres anys després de debutar amb Creatures (2016), publica el segon disc, Secretly Hoping You Catch Me Looking (2018), un treball que presentarà aquest dijous al Molino dins del Festival Mil·lenni, amb què ha abandonat el folk per acostar-se als sons sintetitza­ts.

Fa tres anys vas debutar (musicalmen­t) amb Creatu- res (2016) i ... ho vas petar! Sí, el vaig fer sense esperar res a canvi. Tenia moltes ganes d’experiment­ar i crear alguna cosa que sentís meva. Luup Records em va donar l’oportunita­t de gravar el disc i va ser un aprenentat­ge brutal. Després van venir els concerts i els missatges de la gent i les crítiques, afortunada­ment bones, i tot això va ser un extra que no m’esperava.

Ara ja hi havia expectativ­es. Això t’ha posat pressió a l’hora de fer aquest nou Secretly Hoping You Catch Me Looking (2018)?

Sí, una mica sí. Tot i que també tenia molt clar que no volia que m’afectés. I a l’hora d’escriure i produir m’ho he pres igual que amb el primer disc. Aquesta vegada l’hem produït l’Aleix Iglesias i jo amb el Pau Calero, que s’ha incorporat a l’estudi. Tots tres volíem fer alguna cosa que ens agradés a nosaltres i del qual estiguéssi­m orgullosos. I així ho vam fer!

Aquest nou disc suposa una evolució sonora, d’una proposta propera al folk a un so molt més sintetitza­t.

Em venia molt de gust canviar. Entre el primer i el segon disc han passat pocs anys, però amb el projecte de Pavvla han passat moltes coses. I això, vulguis o no, es veu reflectit en els canvis sonors.

Hi ha cap grup o artista que t’hagi influencia­t? Suposo que una barreja estranya de tot el que hem escoltat el Pau, l’Aleix i jo aquests dos anys. Molt de hip-hop dels Estats Units i pop britànic.

Aquesta evolució també està present a les lletres. Sí. Amb aquest disc parlo des d’un to molt més irònic i una mica desafiant. El primer era més metafòric i naïf. Crec que les lletres són un pèl més rebuscades i barroques.

Dijous actues al Molino. Serà un concert especial perquè hi ha aquella sensació familiar que ens fa estar més relaxats, i jo sempre acabo fent més conya del compte. Serà la presentaci­ó del disc oficial i fa temps que l’estem preparant. En tenim moltes ganes!

PAVVLA BONET

ESTIL: INDIE POP, FOLK. EL MOLINO. VILA I VILÀ, 99. PARAL·LEL (L2 I L3). DIJOUS 21, A LES 21H. PREU: 13€ ENTRADA ANTICIPADA, 15€ A TAQUILLA.

Entradasde­vanguardia.com Aquesta nit comença una nova edició del Let’s Festival amb La Casa Azul de Guille Milkiway com a primer protagonis­ta. Demà els acords els posarà Depedro. SALAMANDRA. AV. DEL CARRILET, 235. TEL.: 933 37 06 02. METRO: CAN TRIAS I GORNAL (L9S, L10S). HORA: 20.30H. PREU: ENTRADES EXHAURIDES.

SCOTT HAMILTON & TONI SOLÀ Jazz

Bufador il·lustre, Scott Hamilton passa aquest vespre per la cava de la plaça Reial acompanyat d’un dels millors saxofonist­es del país, Toni Solà. JAMBOREE. PL. REIAL, 17. TEL.: 933 19 17 89. METRO: LICEU (L3). HORA: 20 I 22H. PREU: 18€ PREU ÚNIC.

25% DE DTE. I 2X1 A TAQUILLA.

Entradasde­vanguardia.com

QUIMI PORTET Rock

És un dels primers convidats de la nova edició del Barnasants. Nom imprescind­ible del rock a casa nostra, donarà a conèixer ‘Festa major d’hivern’ (2018). TEATRE JOVENTUT. JOVENTUT, 4. L’HOSPITALET DE LLOBREGAT. TEL.: 934 48 12 10. METRO: COLLBLANC (L5). HORA: 20H. PREU: 20€ PREU ÚNIC.

Barnasants.com

Dissabte, 26

RETIRADA! Indie rock

Indie rock emotiu en les coordenade­s de Pedro The Lion o Death Cab For Cutie, Retirada! descobreix­en el seu nou disc, ‘Son’ (2019). VOL. SANCHO DE ÁVILA, 78. TEL.: 933 00 71 61. METRO: MARINA (L1). HORA: 21H. PREU: 8€ PREU ÚNIC. Lafluent.com

ZAHARA Indie pop •

Fa setmanes que ha venut totes les entrades per al concert que oferirà a l’Apolo dins del festival Mil·lenni, presentant ‘Astronauta’ (2018). APOLO. NOU DE LA RAMBLA, 113. TEL.: 934 41 40 01. METRO: PARAL·LEL (L2, L3). HORA: 19H. 15% DE DTE.

Entradasde­vanguardia.com

Rock, cançó d’autor

La cantautora Ivette Nadal es troba en el millor moment creatiu, com ha evidenciat a ‘Arquitectu­ra primera’, disc i espectacle en què l’acompanya el geni de Pascal Comelade. AUDITORI BARRADAS. RBLA. DE JUST OLIVERAS ARÚS, 56. L’HOSPITALET DE LLOBREGAT. TEL.: 933 37 79 62. METRO: RAMBLA JUST OLIVERAS (1). HORA: 19H. PREU: 17€ PREU ÚNIC.

Barnasants.com.

Dimarts, 29

MICAH P. HINSON Indie rock

El cantautor nord-americà torna a Barcelona, aquesta vegada per reviure els temes del seu darrer llarg de títol infinit ‘When I Shoot At You With Arrows, I Will Shoot To Destroy You’ (2018). SIDECAR. PL. REIAL, 7. TEL.: 933 02 15 86. METRO: LICEU (L3). HORA: 21H. PREU: ENTRADES EXHAURIDES.

Dimecres, 30

CONCERT BENÈFIC CASAL DELS INFANTS Diversos estils

Elefantes, Joan Dausà, Els Catarres i Love of Lesbian formen l’immillorab­le cartell d’enguany del concert benèfic del Casal dels Infants. RAZZMATAZZ. ALMOGÀVERS, 122. TEL.: 933 20 82 00. METRO: MARINA (L1). HORA: 21H. PREU: 22€ PREU ÚNIC.

Proticketi­ng.com

Dijous 31

FITO PÁEZ Rock

Icona del rock argentí, Fito Paéz recorre els millors moments del seu repertori amb l’espectacle de caire intimista ‘Solo piano’. AUDITORI DEL FÒRUM. PL. DE WILLY BRANDT, 11-14. TEL.: 932 30 10 00. METRO: EL MARESME-FÒRUM (L4). HORA: 21H. PREU: 30-38€. 15% DE DTE.

Entradasde­vanguardia.com

THALIA ZEDEK Indie rock

‘Fighting Seasons’ (2018) és el nou disc en solitari de Thalia Zedek, antiga membre de Come, figura capital de l’indie nord-americà. VOL. SANCHO DE ÁVILA, 78. TEL.: 933 00 71 61. METRO: MARINA (L1). HORA: 21H. PREU: 8€ PREU ÚNIC. Lafluent.com

 ??  ?? Pavvla vol que l’enxampis mirant-la al Molino.
Pavvla vol que l’enxampis mirant-la al Molino.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain