La Vanguardia - Què Fem

Descobriu què hi ha darrere de les fotos del QuèFem? per mitjà d’emotionsAR,

-

una aplicació d’intel·ligència visual que combina la realitat augmentada i el reconeixem­ent d’imatges. Només heu de seguir aquests passos:

NITS DE JAZZ.

El jazz és una música que aixeca les passions dels més fans i dels que l’escolten per primer cop. A La Pedrera ho saben i, quan arriba l’estiu, obren les portes i inunden Barcelona de jazz des del seu terrat únic. Enguany, la Fundació Catalunya La Pedrera presenta un cartell amb el talent jove actual més destacat del panorama jazzístic. Seran 30 sessions i 17 grups musicals que ompliran les nits de música i màgia des de les altures. Entre els convidats, trobem bandes com Joan Codina Sextet, Supersax Project, Rita Payés, els duos formats per Marcel·lí Bayer amb Toni Saigi i Marco Mezquida amb Manel Fortià, el quartet de Magalí Datzira i Joan Mar Sauqué amb el seu quintet. Una gran oportunita­t per gaudir de la música en directe i de les vistes a la ciutat i per posar

LA PEDRERA JAZZ. CASA MILÀ - LA PEDRERA. PROVENÇA, 261265. DATA: FINS AL 14 DE SETEMBRE. HORARI: DIVENDRES I DISSABTE, DE 20.15 A 22.15H. PREU: 36€. EL PREU INCLOU VISITA A L’ÀTIC DE LA BALENA, CONCERT I COPA.

 ??  ?? Torna el cicle més atractiu de l’estiu a Barcelona: La Pedrera Jazz. banda sonora a l’estiu des d’un lloc privilegia­t.
Torna el cicle més atractiu de l’estiu a Barcelona: La Pedrera Jazz. banda sonora a l’estiu des d’un lloc privilegia­t.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain