La Vanguardia - Què Fem

VITAM PLENI

-

DIFERENTS ESPAIS I ON LINE. TEL.: 610 952 248. PREU MITJÀ: 20€. Vitampleni.cat

Si sou esportiste­s i voleu centrar l’alimentaci­ó en allò que us ajudi tant en el rendiment com en la recuperaci­ó, Astrid Barqué us ajudarà a fer-ho. Centrats en els esports, els seus tallers ensenyen quin és l’ingredient o el producte necessari segons el rendiment exigit per l’activitat esportiva. D’aquesta manera, i juntament amb nocions nutriciona­ls, podreu assegurar-vos un vida més saludable i aconseguir els objectius personals en matèria esportiva. A més, també ofereix tallers per a infants o tallers d’alimentaci­ó saludable, que Barqué organitza en diferents espais, com ara Centres Cívics, i també a Terraverit­as.

ESCOLA CUINA BOQUERIA

MERCAT DE LA BOQUERIA DE BARCELONA, AULA DE CUINA, EDIFICI DE DIRECCIÓ, 3a PLANTA. BARCELONA. TEL.: 616 976 893. PREU CURSOS PER A ADULTS (DISSABTE): 25€.

Escuelacoc­inaboqueri­a.com

L’Escola Cuina Boqueria està situada dins del mercat més famós de la Ciutat Comtal. Des del 2003 fa tallers lúdics i també educatius que inclouen tots els passos que necessita un plat, començant per com distingir un bon producte a l’hora d’anar a comprar fins a fer la recepta d’un plat. El seu objectiu és ensenyar a aprendre a menjar no només cuinant, sinó també traient tot el profit organolèpt­ic que pot tenir un plat. Es fan tallers cada dissabte pensant en tota la família, així com tallers per a escoles i grups, els dimecres. Per als adults, també organitzen tallers de diferents temàtiques per tal d’aprofitar al màxim els productes de temporada. Aquests tallers A Vitam Pleni estan especialit­zats en receptes saludables per a esportiste­s.

 ?? FOTO: TONI GALITÓ ??
FOTO: TONI GALITÓ
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain