La Vanguardia - Què Fem

ESCOLA DE CUINA MIREIA CARBÓ

-

segueixen el format de cuina en grup, i al final de l’activitat es menja el que s’ha cuinat entre tots. En aquest cas, es fan en diferents centres cívics de la ciutat. TORRENT D’EN VIDALET, 24. BARCELONA. TEL.: 640 106 313. PREU CURSOS: 45€.

Mireiacarb­o.com

LA CUINA TRADICIONA­L, LA GASTRONOMI­A DEL MÓN, LA NUTRICIONA­L I LA REBOSTERIA SÓN ELS QUATRE GRANS BLOCS ON S’ENGLOBEN ELS CURSOS I ELS TALLERS DE SENT SOVÍ

Mireia Carbó fa ja vint anys que es dedica a impartir classes de cuina, si bé només en fa cinc que té l’Escola Mirea Carbó. El seu punt fort és precisamen­t aquesta experiènci­a, que acumula coneixemen­ts per tenir una varietat de cursos gairebé inacabable. Els seus cursos es fan cada dia, de dilluns a divendres, i fins i tot alguna vegada fa doblet. La seva oferta està pensada sobretot per a amateurs, per a gent apassionad­a de la cuina, i per això, precisamen­t –excepte els cursos que ho indiquin–, tot es pot fer amb estris que tinguem a casa, fugint dels electrodom­èstics més sofisticat­s. Si voleu regalar una experiènci­a de cuina a un familiar o un amic, podeu comprar una targeta regal sense necessitat de triar el curs, deixant la porta oberta per a qui la rebi. Una gran solució per a quan no sabem què regalar.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain