La Vanguardia - Què Fem

Gastronomi­a olímpica a la Ciutat Comtal

BARNABIER S’HA CONVERTIT EN LA REFERÈNCIA GASTRONÒMI­CA DEL PORT DE LA CIUTAT

-

Després de més de 25 anys celebrant el millor de la gastronomi­a a base de tapes, arrossos i mariscos, el que va ser el primer restaurant de la Vila Olímpica continua avui dia amb força. I és que més enllà del turisme, aquest restaurant purament mediterran­i es manté fidel al seu lema: “ser un restaurant de Barcelona i per als barcelonin­s”.

Per entendre el seu concepte cal remuntar-se fins el 1993, data en què es va inaugurar el restaurant. “Al principi Barnabier va ser concebut com una petita cerveseria, d’aquí el seu nom, molt més informal que el que és ara”, confirma el seu gerent, Joan Hernández, i afegeix que: “amb els anys, i gràcies a la creixent demanda, ens hem convertit en la referència gastronòmi­ca del Port de Barcelona”. A Barnabier, el peix i el marisc són els principals atractius, encara que cal no oblidar ni l’arròs ni les tapes, dins d’una proposta gastronòmi­ca marcada per la varietat de plats i l’acurada elaboració. A més, compta amb una esplèndida terrassa amb vistes al port, que fa les delícies dels seus comensals.

Diuen que 25 anys no són res, però en el cas d’un restaurant, són molts i signifique­n molt. “El nostre èxit es deu a la qualitat gastronòmi­ca, el local i la carta s’han anat ampliant, però la base de la nostra oferta continua sent la mateixa, tapes, arrossos i mariscos, i tot d’excel·lent qualitat”, confirma Joan Hernández. I d’acord amb l’èxit del restaurant, sembla que la cosa funciona.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain