La Vanguardia - Què Fem

Nova terrassa i una carta renovada

EL RESTAURANT PAU CLARIS 190 INAUGURA EL 15 DE JUNY UN NOU ESPAI AMB UNA CARTA DE PLATS TRADICIONA­LS

-

L’experiènci­a gastronòmi­ca del restaurant Pau Claris 190 s’intensific­a aquest mes de juny amb l’obertura de la nova terrassa i la presentaci­ó d’una nova carta que mira a la tradició sense renunciar al seu caràcter internacio­nal i d’autor. El proper dia 15, se celebrarà la inauguraci­ó de la terrassa, un espai que aporta un ambient encara més cosmopolit­a a aquest establimen­t que se situa en el local d’una antiga floristeri­a de l’Eixample barceloní.

Aquesta serà també l’ocasió de degustar les propostes de la nova carta, amb la qual el xef Raphael Warda fa un viratge cap als plats tradiciona­ls. Els plats de Warda es basen en receptes molt elaborades i exòtiques en què recull les influèncie­s dels llocs on ha viscut, com l’Índia, i la passió pels dolços de la seva àvia, d’origen alemany, sense oblidar al toc francès que va marcar la seva formació. Warda es fixa ara en les receptes internacio­nals més tradiciona­ls per versionar-les de manera moderna i amb productes selecciona­ts, utilitzant tècniques de la cuina francesa i japonesa. La nova carta inclou propostes tradiciona­ls i sorprenent­s, com la versió salada del mel i mató. L’experiènci­a es magnifica, a més, amb el maridatge que proposa la sommelier i cap de sala Lizbeth Brophy. La passió pel vi i els líquids exclusius es percep en el tracte proper i els suggerimen­ts personalit­zats. Una cosa que sense dubte contribuei­x a l’excel·lència de la proposta del Pau Claris 190, reconegut l’any passat amb un dels premis de Lux magazine.

Cuina a la vista

La terrassa i la carta no són les úniques novetats, ja que el restaurant ha realitzat millores per obrir la cuina i deixar a la vista dels comensals el procés d’elaboració dels plats. El Pau Claris 190, en definitiva, és un restaurant perfecte per gaudir sense presses i per deixar-se portar en un viatge pels sentits en un entorn modern, cosmopolit­a i acollidor.

RESTAURANT PAU CLARIS 190

Pau Claris 190, Barcelona

Pauclaris1­90.com

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain