La Vanguardia - Què Fem

La cultura omple els carrers de L’Hospitalet

LA PROGRAMACI­Ó DEL SUMMER EXPERIENCE INCLOU ESPECTACLE­S DE CIRC, MÚSICA, DANSA I CINEMA

- QUÈFEM

Els carrers, els parcs i les places de L’Hospitalet ja estan a punt per a una nova edició del Summer Experience, l’extens programa d’activitats culturals i d’oci que tindrà lloc a la ciutat durant l’estiu. L’objectiu és apropar la música, el teatre, la dansa, el cinema, el circ i la poesia, entre d’altres, a tota la ciutadania, i és per això que els escenaris estan repartits per tots els districtes per tal que tothom els tingui a només unes passes de casa seva.

Entre els festivals destaca Per Amor a L’Hart, una cita consolidad­a que porta a la rambla de la Marina i a la plaça de Lluís Companys alguns dels millors espectacle­s europeus de carrer, entre els quals hi ha les actuacions d’Acrostiche­s, que presentarà el muntatge de circ Excentriqu­es, i de la Companyia Mar Gómez de dansa, que estrenarà Slapstick.

Tampoc no hi faltarà el Petit Format, als jardins de Can Sumarro, amb concerts, entre d’altres, d’Enric Montefusco, Pau Vallvé i Los Hermanos Cubero. Com a novetat, destaca la primera edició del Festival Fusion SLHam de poesia, música i dansa.

Nits d’estiu per a tots els públics

Les propostes als districtes de la ciutat són d’allò més variades: circ, titelles, cinema a la fresca, cabaret...

A Collblanc-la Torrassa, torna el Jardí secret al parc de la Marquesa i Torre Barrina, amb flamenc fusió, blues i rock. La ciència, la cultura i la diversió no estan renyides i així es podrà veure en tres propostes: un espectacle teatral, una acció artística i un recital de monòlegs.

Els titelles, la música de Konguito DJ, DJ Txarnego i Andreu Pitarch Quartet i el circ, amb Flou Papagayo, seran els encarregat­s d’animar l’ambient a Santa Eulàlia i Granvia Sud.

El cinema tindrà un especial protagonis­me a la Florida i les Planes amb el Filmserè, Festival Internacio­nal de Curtmetrat­ges de la Florida, organitzat pels estudiants de l’Institut Eduard Fontserè, i una àmplia programaci­ó de cinema a la llum dels estels. També es projectara­n pel·lícules a Pubilla Cases i Can Serra, on també hi haurà concerts i una actuació de cabaret que pujarà al terrat del Centre Cultural la Bòbila.

Finalment, al Districte VI —Bellvitge i Gornal— l’estiu es concentra al parc de Bellvitge, amb concerts de reggae, ska, rock, flamenc, circ i hip-hop.

El programa es completa amb tallers, jornades populars i trobades d’entitats i altres col·lectius. I tot, per tal que tothom gaudeixi de l’estiu, la cultura i el temps de lleure. Més informació:

L-h.cat

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain