La Vanguardia - Què Fem

Sabors de l’Argentina i del Mediterran­i

EL RESTAURANT LA PAMPA I EL RESTAURANT LES MARINES SÓN DUES GRANS OPCIONS PER GAURIR DE BONA GASTRONOMI­A

-

L’Argentina és un dels països de referència a l’hora de parlar de carns d’alta qualitat. Els responsabl­es del restaurant La Pampa ho saben i per això importen i seleccione­n les millors peces argentines, majoritàri­ament de vedella Angus, amb la voluntat de traslladar aquests sabors a la clientela de Castelldef­els i de l’àrea metropolit­ana de Barcelona.

El restaurant disposa de carta i de diversos menús que s’entreguen a la carn, tot i que també hi ha una extensa oferta d’amanides i entrants clàssics. Podreu triar entre infinitat de talls argentins fets a la graella, flamejats o acompanyat­s de salses especials: entrecotte, cuadril, vacío, asado de tira, picaña, biffe, rellom, etc. i escollir el punt just de cocció. Sabors carnívors que degustareu en un local que reprodueix l’atmosfera singular i caracterís­tica de la Pampa Argentina, i que disposa d’una àmplia terrassa a l’aire lliure amb la graella a la vista.

Si voleu repetir l’experiènci­a càrnia però en un ambient més íntim, sapigueu que podeu endur-vos aquestes carns a casa. A només 400 metres del restaurant compten amb una botiga on hi fan vendes al major i menor. També disposen d’un servei de repartimen­t a domicili a Barcelona i rodalia, que funciona amb una previsió de 24 hores. Us tallaran la peça al vostre gust, l’envasaran al buit i la rebreu a casa en perfectes condicions. L’Argentina és ben a prop. Avinguda de Castelldef­els, 108-110. Castelldef­els (Barcelona). De dilluns a diumenge, de 13 a 16h i de 20 a 24h. Tel.: 936 650 076.

Restaurant­elapampa.es

• Restaurant Les Marines

Amb l’arribada de l’estiu el Restaurant Les Marines, de Gavà Mar, situat al carrer de Calafell, 21, torna a obrir la terrassa, un lloc molt especial per descansar després d’una jornada a la platja o també d’un dia de feina a Barcelona.

I és que Les Marines està situat a poc més d’un quart d’hora de la ciutat, la qual cosa permet fer-hi una escapada a la sortida de la feina. Inaugurat el 1993, presenta una oferta gastronòmi­ca basada en la cuina mediterràn­ia més moderna i d’avantguard­a. Amb un servei acurat, les millors matèries primeres i unes presentaci­ons de màxim nivell, els seus menús, aperitius o còctels sorprenen per la gran qualitat i pels detalls amb què són servits.

Els grans protagonis­tes són els productes del mar, amb plats cuinats amb cura i preservant el sabor dels productes. Per als que siguin addictes al dolç, el restaurant ofereix unes delicioses postres, com el magnífic i refrescant suflé de cítrics amb gelat de xocolata belga. Sense deixar de banda, per descomptat, el menú gastronòmi­c o el de degustació, per tastar tot el que té de bo la cuina d’aquest establimen­t. Carrer de Calafell, 21-23, Gavà del Mar. Tel.: 936 333 570. De dl. a dj., de 13 a 16h i de 20.30 a 23h; dv. ds., de 13 a 16 i de 21 a 23.30; dg., de 13 a 16h. Lesmarines.com

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain