La Vanguardia - Què Fem

Protagonis­me musical

-

Amb l’arribada de l’estiu comença una nova edició del Sant Cugat al Descobert. Impulsat per l’Ajuntament de la ciutat, el programa proposa una àmplia i diversa oferta cultural que ens brinda la possibilit­at de gaudir de diferents arts en escenaris emblemàtic­s de la vila. Del 8 de juny al 29 de setembre, la ciutat s’omplirà de música, teatre, cinema, arts visuals i itineraris guiats. En definitiva, activitats i espectacle­s per a tots els públics per treure el màxim partit del bon temps.

El claustre del monestir de Sant Cugat, el Celler Modernista, el Casal Torreblanc­a o el Casino de la Floresta són alguns dels edificis en què tindran lloc les més de 35 propostes, que també acolliran escenaris com ara places i jardins o el terrat del Centre d’Art Maristany. La música serà una de les grans convidades del Sant Cugat al Descobert. Fins a quatre escenaris repartits per la ciutat programara­n propostes musicals d’allò més variades. L’actuació més destacada serà sens dubte la de Mishima, el 14 de setembre, que oferiran un concert especial amb Anaïs Vila i Gerard de Pablo al Celler Modernista. La banda d’indie-pop barcelonin­a presentarà el seu últim treball, Ara i Res, en el marc del Festival Vincles.

No serà, però, l’única actuació que es podrà veure al celler; més enllà del pop i l’indie de Mishima, el jazz i el rock també seran els convidats especials del Celler de Jazz. Aquest cicle programarà tres concerts gratuïts durant el mes de juny de la mà de

 ??  ?? Mishima són uns dels protagonis­tes musicals de la temporada.
Mishima són uns dels protagonis­tes musicals de la temporada.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain