La Vanguardia - Què Fem

LA CUINA D’ESTIU

-

El Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme i l’Associació d’Artesans Agroalimen­taris de l’Alt Penedès, amb el suport de la Diputació de Barcelona, fan una nova acció de promoció dels Productes de la Terra.

El cap de setmana del 14, 15 i 16 de juny tindrà lloc la segona edició de La Cuina d’Estiu, una iniciativa que reuneix fins a divuit restaurant­s de l’Alt Penedès.

Aquests serviran, durant aquests dies, una oferta gastronòmi­ca basada en els productes agroalimen­taris tradiciona­ls i de qualitat propis de la temporada d’estiu al Penedès. Trobarem, sobretot, plats elaborats amb préssec d’Ordal i Fordal i també amb meló. Aquesta oferta es concreta, a més, en el deliciós menú El Penedès, tasta’l, que serà diferent a cada restaurant, però que tindrà un preu tancat de 25 o 30€. Tota la informació i els menús dels divuit restaurant­s que participen en l’acció ‘La cuina d’estiu’ es poden consultar a la web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (• Ccapenedes.cat) i del Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de l’Alt Penedès (• Gremihosta­leriapened­es.cat).

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain