La Vanguardia - Què Fem

EL CAMP DE LES LLOSES

-

Si visiteu el parc podreu conèixer com era un dels primers pobles romans del nord-est peninsular (12575 aC). Passejant pel jaciment veureu com les cases es van edificar al voltant de l’antiga via romano-republican­a del procònsol Mani Sergi. En el museu s’hi exposa una col·lecció de peces sobre la vida quotidiana de la comunitat que hi vivia i que treballava per l’exèrcit romà tot fabricant armes i eines.

El lloc us ofereix visites i tallers concertats d’arqueologi­a, antropolog­ia i vida quotidiana. Pararem una taula a la romana i tastareu el pa antic. També podreu veure i tocar les reproducci­ons sobre l’exèrcit romà i vestir-vos com un soldat republicà.

El Parc Arqueològi­c també us ofereix rutes de patrimoni per l’entorn de Tona (com La Ruta de l’Aigua de Tona i El naixement del Poble medieval de Tona).

Les activitats estan adaptades a tot tipus de grups interessat­s en el turisme cultural, participat­iu i lúdic, així com per a les famílies. Pau Casals, 2. Tona. Barcelona Tel.: 938 125 234. Horari: de dt. a dv., de 10 a 14h; ds., dg. i festius, d’11 a 14h. Visites guiades i tallers a concertar. • Campdelesl­loses.cat

• tona.campdelesl­loses@tona.cat

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain