La Vanguardia - Què Fem

GIMCANA HUMOR AMARILLO D’ANIGAMI, LA ORIGINAL

-

La Gimcana Humor Amarillo d’Anigami està inspirada en el mític programa japonès que es va fer famós a la televisió, tot i que les proves han estat adaptades per tal de fer l’activitat segura. Va ser la primer a España, és pionera i original, i es composa de 8 proves infernals amb aigua i fang per plorar de riure. Entre elles, la mítica bicicleta voladora, la lluita de guerrers, el tobogan lliscant, l’inflable o les mamelles assassines.

Es tracta d’una gimcana ideal per a colles, comiats de solter i aniversari­s, així com per a teambuildi­ng en empreses. Està preparada per totes les edats, i el rècord per ara és d’una senyora de 77 anys que va gaudir molt en el comiat de solter de la seva filla. L’activitat es complement­a amb els menús barbacoa KM0 que oferim al Parc d’Aventura.

Anigami és una empresa d’oci amb 26 anys d’experiènci­a que ha rebut un guardó de Turisme de Catalunya pel seu esperit emprenedor. Parc d’Aventura d’Anigami, l’Esquirol, 10 min al nord de Vic. Telèfon de reserves: 937 447 295. Dates de realitzaci­ó: cada dia, de març a octubre. Requisits bàsics: grups mínims de 10 persones majors d’edat.

Humoramari­llo.cat

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain