La Vanguardia - Què Fem

Bombon, el batut de xocolata, xocolata

LA BEGUDA, POSICIONAD­A COM D’ALTA QUALITAT, ES DIFERENCIA D’ALTRES PERQUÈ ESTÀ ELABORADA AMB CACAU NATURAL, MENYS SUCRE I TÉ UN LLEUGER SABOR A GIANDUIA

-

Un nou producte ha entrat amb força en l’àmbit de l’hostaleria en un mercat dominat, bàsicament per marques tradiciona­ls. Es tracta de Bombon, que es diferencia clarament d’altres marques per la seva qualitat. És una beguda amb cos, cremosa i densa, que deixa molt bon gust al paladar, i que recorda, per les seves caracterís­tiques, als batuts fets al moment amb gelat artesà. Està elaborat amb cacau natural i té un lleuger sabor a gianduia (mescla de cacau i praliné d’avellanes). A més, és sense gluten.

Bombon es presenta en una ampolla molt atractiva i es posiciona com una beguda d’alt valor afegit per a aquelles persones que gaudeixen prenent begudes de xocolata, ja siguin fredes o calentes.

Una de les propietats distintive­s de Bombon, a banda de la seva atractiva ampolla, és que està perfectame­nt batut i per aquest motiu no hi ha precipitac­ió del cacau, o el que és el mateix, no deixa restes al fons del got després d’estar en repòs. Això fa que no calgui remenar l’ampolla abans de servir-lo, perquè ja està ben emulsionat.

El nou producte, que fa uns dos mesos que ha començat a distribuir-se pel grup Disbesa-Darnés en bars i cafeteries, ha tingut molt bona rebuda, sobretot entre els clients més exigents i xocolaters, sense distinció d’edat.

Gràcies a les caracterís­tiques de cremositat i sabor que té Bombon, el fan també perfecte com a base per fer-ne receptes i combinats. Bombon fa de bon barrejar amb fruita, nata o gelat i això ha donat origen a una selecta carta que porta per nom “La Bomboneria”.

Així doncs, l’únic límit a la mescla de Bombon amb tota mena de gustos és la imaginació del barista i/o del consumidor. Què? Anem volant a trobar la bomboneria oberta? Més informació: Tel.: 900 926 177 • Disbesa.com

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain