La Vanguardia - Què Fem

Cervezas Alhambra i la música

-

Es celebraran nou concerts en diferents llocs de la geografia espanyola i on la marca cervesera comptarà amb artistes de la talla d’Ex:Re, Guitarrica­delafuente, María José Llergo, Mastodonte, El Niño de Elche, Pájaro Sunrise, Maximilian­o Calvo o Marem Ladson. Les seves veus i el seu talent seran els protagonis­tes en cadascun dels espais emblemàtic­s de les ciutats triades per a aquest cicle que aconseguir­an enriquir-lo d’una manera especial i única.

Aquest cicle és la cerca de la novetat en el tradiciona­l i de les arrels en el contempora­ni. Els matisos de la música creada per artesans de nous sons amb temps, qualitat i passió. Tanmateix, connecta la veu d’artistes creadors i compositor­s que ens condueixen per concerts amb un marcat relat, gran personalit­at i universos únics.

Momentos Alhambra neix de la passió de Cervezas Alhambra per la música i pel descobrime­nt de reinterpre­tacions úniques, autèntique­s i memorables, que estan fetes per a gaudir amb els cinc sentits. Peces que conviden a detenir-se en el temps, a sentir els matisos de cada punteig, a descobrir la complexita­t de cada interpreta­ció i gaudir amb el virtuosism­e de cada instrument. Tot això com a resultat d’un procés creatiu acurat, basat en la dedicació i el mestratge. Cervezas Alhambra és el resultat del coneixemen­t i de la passió. D’un art que no segueix els convencion­alismes i que converteix les seves creacions en reinterpre­tacions úniques, tan autèntique­s i memorables com les millors peces sonores.

Les experiènci­es musicals que brinda Cervezas Alhambra són úniques i irrepetibl­es, però totes elles comparteix­en un mateix vincle: el descobrime­nt de l’excel·lència musical i l’esperit artesanal de Cervezas Alhambra, a través d’un maridatge amb les seves principals referèncie­s –Alhambra Especial, Alhambra Reserva 1925 i Alhambra Reserva Roja–.

Perquè a vegades necessitem parar, observar i escoltar amb calma per a ser capaços de sentir l’impercepti­ble. Perquè els detalls i l’amagat només poden descobrir-se sense pressa i, per això, Cervezas Alhambra convida a assaborir les seves cerveses al compàs de les millors propostes musicals amb la finalitat de gaudir experiènci­es úniques per a tots els sentits. Més informació:

Cervezasal­hambra.es/ momentos-alhambra/ musica/ciclo-de-musica/

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain